Cadde ‘İsyankârdım’

‘İsyankârdım’

15.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

Sürekli izlendiğini bilerek yaşadığını söyleyen Bergüzar Korel, “Hayatım, kendimi kontrol ederek geçiyor. Eskiden daha fevri ve isyankârdım” dedi  .

‘İsyankârdım’

Bergüzar Korel, Hello dergisine Monako Prensesi Grace Kelly’nin özel suitinde poz verdi. Oyuncu, “Tanınmış insanların standart bir hayatı olabiliyor mu? Bunu sağlamak mümkün mü?” sorusuna, “Hayatım sürekli izlendiğimi bilerek ve kendimi kontrol ederek geçiyor; bu bir gerçek. ‘Her istediğimi yapıyorum, kimseyi umursamıyorum’ dersem, yalan söylemiş olurum. Eskiden daha fevri ve isyankârdım” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Korel, sosyal medyada çocuk, insan ve hayvan haklarıyla ilgili paylaşımları hakkında, “Hayatımı değil, hayata bakış açımı göstermek için kullanıyorum. Herkesin rahatlıkla ulaşıp, canının istediğini yazabilmesi bana uygun değil” şeklinde konuştu. Oyuncu, Engin Akyürek’le başrolünü paylaştığı ‘Başka İhtimal’ filminde canlandırdığı Deniz için ise, “En yakın hissettiğim kadındı... Kamera önünde tamamen çıplak bir Bergüzar vardı” açıklamasını yaptı.

Yazarlar