PembeNar 24 Şubat Başak burcundaki dolunaya dikkat! İşte burçlara etkisi

24 Şubat Başak burcundaki dolunaya dikkat! İşte burçlara etkisi

23.02.2024 - 08:57 | Son Güncellenme:

24 Şubat yani yarın Türkiye saati ile 15.30’da 5 derece Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay Satürn ve Merkür etkili olacak. Peki hangi burcu nasıl etkileyecek? Kimlere iyi gelecek? Kimler şifalanacak? Tüm merak edilen soruları milliyet.com.tr için Astrolog Duygu Sevinç Sevin cevapladı. İşte Başak dolunayının etkileri…

Melek Aydın/milliyet.com.tr - Yarın etkileri 10 gün sürecek olan güçlü bir dolunay bizi bekliyor. Başak burcunda gerçekleşecek bu dolunay, tamir etmemiz gereken yara aldığımız taraflarımızı ortaya çıkaracak. Yaşamak istediğiniz şeyi, yaratmak adına farkındalık istiyorsanız dikkat. Detaycı ve titiz Başak burcuna bürünecek olan ay burçları nasıl etkileyecek. İşte Türkiye’yi, dünyayı ve sizi bekleyen detaylar…

Haberin Devamı

İşte Astrolog Duygu Sevinç Sevin’in Başak Dolunay’ı yorumu;

*Başak burcu titiz mükemmeliyetçi arı gibi çalışkan bir burçtur. Bulunduğu yere kalite ve düzen getirir. Takıntılarından kurtulmak en büyük arzusudur ama gerçekleştirmesi çok zordur onun için”

“MÜTHİŞ BİR FIRSAT”

Sevin, “Dolunayda evrendeki kozmik enerjiler daha çok ortaya çıkar. Her şeyi görünür hale getirir. Yaşayacaklarımız( iyi ya da kötü) bizi mutlaka dönüştürür. Bize aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatan nedir? Bunu bilmiyorsak bu dolunay düzeltmemiz için müthiş bir fırsat

Kendi hayatınızın çalışkan arısı olsanız yaşamınızın hangi alanlarına hizmet ederek düzeltmek isterdiniz? Bu dönemde elde edeceğiniz bilgiler, gerçeklerin ortaya görünür şekilde çıkması istediğiniz yaşamı oluşturmak üzere size yol gösterecek. Başak burcu şifalıdır. Başak dolunayının şifasından hepimiz faydalanacağız”

Haberin Devamı

Bu dolunaydan en çok etkilenecek burçlar ise Başak, Balık, Yay, İkizler olacak.

YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ SÜRPRİZ GELİŞMELER OLACAK

Astrolog Duygu Sevinç Sevin, “Ülkemizde tarım ürünleri alanlarında yeni düzenlemelere gidilebilir ve gayrimenkul sektörü ile ilgili yeni yapılandırmalar olabilir. Yerel seçimlerle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz.”

BAŞAK DOLUNAYININ 12 BURCA ETKİLERİ

Koç: İş hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yaşayacaksınız. Aybaşından beri süregelen karışıklıklar yerini daha kararlı adımlar atarak kariyerinizi şekillendirmeye bırakıyor. Sağlık kontrolleri yaptırmak için gecikmemeniz gerektiğini de vurguluyor bu dolunay.

Boğa: Aşk hayatınızı ilişkinizi düzene koyma ihtiyacınız için dolunay imdadınıza yetişti. Bekar boğalar için karşınıza yeni çıkan insanlara 100 üzerinden 10 kredi ile başlamalısınız, 100 değil! Eskilere dönüş ve daha düzenli bir ilişki söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olmak için karar alabilirsiniz.

İkizler: Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. İhtiyaçlarını anlamalı empati yapmalısınız. Bunu yaparken kişisel alanlarınızda özellikle çocuklu ikizler için yeni düzenlemeler yapabilir kendinize kaliteli zaman ayırmak konusunda daha özenli olmalısınız. Kariyer hayatlarınızla ilgili birdenbire çoğalan işler altında kalmış olabilir düzenlemeye küçülmeye ve iş bölümüne ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yengeç: Sevgi dili yüksek yengeçler her zaman yanlış anlaşılır yapmacık bulunabilir oysa siz Zodyak’ın en doğal samimi burçlarından birisiniz. İletişim kurarken önce karşınızdakini dinleyin. Karar vermek için kendinize zaman tanıyın. Sevmeye önce kendinizden başlayın. Lütfen artık. Kardeşlerle ilgili konular gündeminizde olurken sosyal medya iletişim tarafındaki işleriniz için yeni düzenlemeler söz konusu.

Haberin Devamı

Aslan: Hayatınızın finansal alanındaki konularında yeni düzenlemeleriniz söz konusu olacak. Yeni kazanç kapıları açık. Yeter ki doğru değerlendirmeyi bilin. Kendi değerinizin farkına varacağınız özgüveninizin yüksek olacağı zaman dilimleri içindesiniz. Aslan egolu bilinir ama tam tersi aslan önce başkalarını düşünür. Bu dolunaya önce kendinizi düşünerek başlamayı deneyin lütfen.

Başak: Dolunayın parlayan yıldızı sizsiniz sevgili başaklar. Sakın içinize kapanmayın. Sosyalleşin iş fırsatlarını değerlendirin. Depresyona meyillisiniz bu dolunayda. Evet gerçekler açığa çıkacak bazı yüzleşmeler yaşayacaksınız ama bu sizin için iyi olacak. İş hayatınızda beklenmedik sürprizler fırsatlar var.

Haberin Devamı

24 Şubat Başak burcundaki dolunaya dikkat İşte burçlara etkisi

Terazi: Sevgili teraziler bir süredir aklınıza takılan sorular ve belirsizliklerin bittiği bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle kas ağrıları. Kadınlardan destek alacağınız ve kadınlarla yeni işbirlikleri yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Her şey kafada bitiyor. Kafa da bitiyor dediğinizi duyar gibiyim. Ne düşünürseniz onu çekiyorsunuz bunu fark edeceksiniz. Dua ve meditasyonlarınızı ihmal etmeyin.

Akrep: Sevgili akrepler dolunayda en parlayan burç sizsiniz. Sosyal kelebek olacağınız yeni projelere başlamak için destek alacağınız bir döneme girdiniz. Sosyal çevrenizden elemeler de yapacağınız bu dönemde hayatınıza yeniden düzen veriyorsunuz. Evli akreplere çocuk müjdesi de gelebilir.

Yay: İş hayatınızda küçülme kararı verebilir, sektör değiştirebilirsiniz. Yeni düzeni iş hayatınızda ve ile hayatınızda denge kurarak gerçekleştirebilirsiniz. Aile içi dengeler kurmanız gereken bir dönemdesiniz. Ev değişikliği yapmak isteyen yaylar olacaktır. Hızlı kararlar verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Oğlak: Yurt dışı bağlantılı işler karayolları, turizm, otomotiv sektöründe olanlar için tamamlanmalar söz konusu. Yurt dışı planı yapabilir yurt dışı bağlantılı işler yapabilir yeni bir eğitim almaya karar verebilir, eğitimleri tamamlıyor olabilirsiniz. Hayatınıza yurt dışında yeni bir düzen verme kararı alıyor olabilirsiniz.

Kova: Eski ilişkinize dönme kararı almış ya da yeni bir ilişkiye başlıyor olabilirsiniz. Tazminat, nafaka, miras, kredi konularının tamamlanacağı bir döneme girerken iş hayatınızda sonlanma yaşayabilir yeni bir işe başlamak için mart ay sonunu bekleyebilirsiniz.

Balık: Evlenme kararı alabilir ya da yeni bir ortaklık girişiminde bulunabilirsiniz. Şehir değişikliği yapmak isteyen balıklar olacaktır. Hızlı karar vermemelisiniz. Gerçeklerle yüzleşebilir sizden gizlenmiş konularla yüzleşebilirsiniz. 

Yazarlar