Son seyahat tüyoları!

Biliyor muydunuz Airbnb ve Uber şu anda atakta. Çok yakında Airbnb‘den paket seyahat de satın alabileceksiniz. Uber ise Türkiye’de tekne ve helikopter den sonra Uber Pool (paylaşımlı) uygulamasını da kullanıma sokacak mı merakla bekliyorum.

Alitalia Havayolları İstanbul çıkışlı uygun fiyatlı uçuşlara başladı. Qatar Havayolları’nın yeni kampanyasında yine İstanbul çıkışlı uçuşlarda business biletlerde ikinci kişi bedava. Türk Havayolları ise sevgilerler gününe özel %50 indirim kampanyasına başladı. Gözatmadan plan yapmayın derim!

Haberin Devamı

Çok yakında ise kendi uçak şirketimi kurmayı düşünüyorum. Söylemedi demeyin!!!

Nişantaşının yenileri

Nişantaşı’nın yenileri!

“Jerry’s Hotdog”, Ceren Akdağ ve Emir Gözüsulu’nun Amerikan Hastanesi’nin tam karşısında ortaklaşa açtıkları yepyeni bir mekan, şimdiden çoğunuzun favorisi olmaya aday. Ben sosisli sandviçe çok da düşkün değilim, merakımdan uğradım. Alanın çok iyi değerlendirildiği mekanın detaylı menüsu duvarları süslüyor. Soslar, sosis çeşitleri aylarda süren denemeler, tadımlar ile seçilmiş. Bir tane tadıyım derken iki sandviç ve Belçika’dan gelen leziz patatesleri keyifli sohbet eşliğinde mideye indirdim. Belirtmeden geçmeyeyim, Jerry’s Hotdog’da içtiğiniz her kahvenin %10’u ile patifood.com’dan sokak hayvanları için mama alınıyor.

Nişantaşının yenileri

“Bunco” Teşvikiye’nin en yeni mekanlarından. Uzakdoğu’nun buharda pişmiş ekmekleri ile hazılanan ördekli, tavuklu, falafelli, danalı sandviçlere avakado, humus, patlıcan salataları eşlik ediyor. Bunco’da ayrıca günün çorbası, taptaze salata seçenekleri ve bun hamburger tatmanız da mümkün. Online sipariş hizmeti de sunan Bunco’nun süprizlerini sosyal medyada #Buncotr ile takip edebilirsiniz.

Nişantaşının yenileri

Nişantaşının yenileriBen tesadüflere inanıyorum. Bir kafede yan masada oturan hanımefendinin kolundaki takılara gözüm daldı, nereden aldığını sorduğumda kendisinin yaptığını öğrendim. “By Zeyn” Zeynep Aktar Çınar tarafından kurulmuş. Zeyn, Zeynep’in kızının göbek adı ve ayrıca süs demekmiş. Koleksiyonlarını yaşamın renklerinden ilham alarak, doğal taşlar, sedef, mercan, zirkon, gümüş detaylar ve metal aksesuarlar kullanarak tasarlıyormuş. Nişantaşı’nda iki dükkanı var; Valikonağında Pasaj 73’te ve Teşvikiye Caddesi üzerinde.

Haberin Devamı