Haberin Devamı

Sevgililer Günü yaklaşıyor!

Sevgililer günü ve ritüelleri... Ne yapsak, ne hediye alsak, nereye gitsek? Benim gibi sevgilisi olmayanların böyle soru işaretleri olmuyor elbette, belki seneye olur deyip konuyu geçiştireyim!

İşte şehirdeki en özel programlar:

Sevgililer günü Yaklaşıyor

The Ritz-Carlton, Istanbul her Pazar 11:00-15:00 saatleri arasında lobi katındaki restoranı Atelier Real Food’da anne kahvaltısı düzenliyor. Uzun sohbetler, birbirinden lezziz tatlar ve eşsiz Boğaz manzarası ile keyifli bir gün geçirmek isteyenler için şık bir seçim! Otel, Sevgililer Günü’ne özel tasarlanmış konaklama paketleri de sunuyor.

Sevgililer günü Yaklaşıyor

Shangri-La İstanbul 'da Çin yeni yılı başladı, Shang Palace’da festival devam ediyor. Birbirinden lezzetli dimsumlar (Çin mantası), kızarmış ördekler ve Çin'in farklı bölgelerinden imza yemekleri deneyimlemek isteyen çiftler için harika bir imkan sunuyor. Aç gitmenizi özellikle öneririm.

Sevgililer günü Yaklaşıyor

Zuma İstanbul Sevgililer Günü için keyifli bir akşam organize etmiş. DJ performansı eşliğinde sunulacak birbirinden lezzetli sushi çeşitleri, ızgara deniz mahsulleri, et çeşitleri, Zuma'nın meşhur karamelli ılık çikolatalı keki ve paylaşımlık tatlı tabağı unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Sevgililer günü Yaklaşıyor

İstanbul’un en romantik manzaralarından birine sahip Vogue Restaurant Sevgililer Günü’ne özel, iki kişilik paylaşımlı bir menü hazırlamış. 14 Şubat akşamı 21:00-23:00 saatleri arasında bu çok özel menüye Altın Kelebek’te “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülüne layık görülen Nazlı’nın performansı eşlik edecek.

Sevgililer günü Yaklaşıyor

Frankie İstanbul da bu özel gün için iddialı bir menü hazırlamış. Sinem Aydıner'in canlı performansı ve Frankie'nin çok özel enerjisi ile sevdiğinize unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz. Rezervasyon yaptırmayı unutmayın derim.

Sevgililer günü Yaklaşıyor

Salomanje Nişantaşı Sevgililer Günü’ne özel konsept bir organizasyon yok ancak sevgililer için küçük süprizler hazırlanıyor. Tercihiniz sakin ve daha az kalabalık bir mekandan yanaysa Salomanje sizin için doğru seçim. Keyifli müzik eşliğinde başbaşa, romantik bir yemek, daha ne istersiniz ki...

Sevgililer günü Yaklaşıyor

10 Karaköy ise Sevgililer Günü için“Modern Zaman Bir Aşk Masalı” konspetinde bir program hazırladı. Özenle hazırlanan menüye Şenay Lambaoğlu’nun performası eşlik edecek. Konaklamak isteyenler misafirler için özel fiyatlarla sunulan süpriz paketler de tasarlanmış.