Rüyada Nergis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nergis Görmek Ne Demek? Beyaz Nergis Çiçekleri Görmek

Rüyada Nergis Görmek Ne Demek? Beyaz Nergis Çiçekleri Görmek isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada nergis çiçeğini görmek, evlenmeye ve çocuk sahibi olmaya işarettir. Bu rüya sadık dost, hayırlı hayat arkadaşı, mal, para ve sevinç ile de yorumlanır. Rüyada nergis çiçeği görmek, kadına temsilen (işaret olarak) tabir olunur. Bunun içindir ki, rüyasında başında birkaç tane nergis çiçeği taktığını veya bulunduğu­nu görmek, iyiye ve hayra yorulmaz. Çünkü bu rüya, rüya­yı gören kimsenin, yapmış olduğu evliliğin devam etme­yecek bir evlilik olduğuna işaretle tabir olunur. Demek oluyor ki, başında birkaç tane nergis çiçeği bulunduğunu görmek, iyi bir rüya değildir. Bu rüyanın işareti hayra ve iyiye yorulmaz. Rüyasında bahçede nergis çiçeği görmek, uzun ömürlü ya­şayacak bir çocuğa sahip olacağınıza yorumlanır. Rüyada görülen nergis çiçeği, tatlı dilli, hoş sohbet bir kadın ile tabir edilir. Bazen, rüyada nergis çiçeğini görmek, rüya sahibinin sevince, sürura ve müjdeye erişmesine işâret eder. Bazen de nergis çiçeği, altın ve gümüş cinsinden olan mala işâret eder. Rüyada görülen nergis çiçeğinin sarısı, altın paraya; nergis çiçeğinin beyazı ise gümüş paraya işâret eder.

Farklı Bir Yorumcuya Göre:

Nergis çiçeği güzelliği, aşkı simgeleyen bir çiçektir. Bunu rüyada görmek ise birçok farklı anlama çıkabilmektedir. Rüyada nergis çiçeği görmek bir kadına işaret etmektedir. Rüyada nergis görmek ne demek? İşte, beyaz nergis çiçekleri görmenin anlamları ve yorumları hakkında merak edilenler.

 Rüyasında nergis çiçeği görmek genellikle hayırlı olarak yorumlanır. Çünkü nergis çiçeği gerçek hayatta kişileri ferahlatan bir çiçektir.

 Rüyada Nergis Görmek Ne Demek? 

 Rüyada nergis görmek iyi ahlaklı ve güzel kadına dalalet etmektedir. Eğer bu rüyayı erkek görüyor ise bu kişi iyi bir kadın ile karşılaşacaktır. Rüyayı gören kadın ise çok iyi bir dost edineceğine dalalet etmektedir. Rüyada nergis görmek bazı yorumculara göre ise mal varlığı ve servet manasına gelmektedir. Bu mallar mücevher ve değerli eşyalar olabilmektedir. Ayrıca nergis çiçeği sevinç manasına da gelmektedir. Rüya sahibinin yakın zamanda güzel haber alacağına rivayet edilir.

 Rüyada Beyaz Nergis Çiçekleri Görmek

 Rüyada nergis çiçeği rüya yorumcuları tarafından güzel yorumlanmaktadır. Nergis çiçeği eğer beyaz ise bu rüya gümüş paraya işaret etmektedir. Rüyada nergis kadına işaret eder. Bundan dolayı rüyada başında birkaç nergis bulunduğunu gören kişi devam etmeyecek bir evliliğe işaret etmektedir. 

 Nergis çiçeğinin rengi de rüya yorumları açısından önemlidir. Sarı nergis altın paraya işaret ederken beyaz nergis gümüş paraya işaret etmektedir. Bir kadın rüyasında nergisten taç bulmuş ise o kadın devam etmeyecek evlilik yapacaktır.

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.