Tuğçe Dural

Tuğçe Dural

tugce-dural@hotmail.com

Tüm Yazıları

Geçen sezon gibi sim kumaş mayo, mayokini ve bikiniler bu sezon da trend olmaya devam ediyor. Benim iki sezondur vazgeçilmezim oldu. Bence teni çok güzel gösteriyor. Dünyaca ünlü Oseree markasının imza kumaşı olan bu kumaşları daha sonra tüm markalar yapmaya başladı. Bu sezon sim kumaş mayo ve bikinilerde çift renkler ve tonlamalar da çok kullanılmış. Kumaş özelliklerinden devam edecek olursak bir diğer dünya markası Hunza‘nın krinkıl pamuklu kumaşı diğer markalara öncülük etmiştir. Oldukça basic modeller çıkaran Hunza, kumaşıyla aynı Oseree gibi markalaşma yolunda olduğu görülüyor.

Haberin Devamı

2021 plaj modası: En trend mayo ve bikiniler

Her yaz olduğu gibi bu yaz da zebra ve leopar desenleri tüm trend modellerde kullanılmış. Sanırım bu iki desenin asla modası geçmeyecek. Bu sezon geçen senelerdeki modeller göre çok daha basic. Bir tek bikininin altından sarkan bağcıkların birkaç kez belden dolaşması haricinde pek komplike modeller görmedim. Daha önceki yazılarımda croplarda ve blazerlarda gördüğüm bu detayı sizler ile paylaşmıştım. Bu sezon bu trend bikinilerde çok kullanılmış. Ben yanmak için bu tarz detayları çok kullanışlı bulmasam da güneş yakıcılığını kaybettiğinde ve ışığın en güzel saati “golden hour”da giyinip fotoğraflar çekilip “happy hour”da vakit geçirirken çok tarz olabilirsiniz. Bu modelleri altına kot şort giyip tatil beldelerinde gezebilirsiniz.

2021 plaj modası: En trend mayo ve bikiniler

Takım bikini giymek güzel olsa da ben bikinileri eşleştirmeyi ve karıştırarak giymeyi çok seviyorum. Bu kişinin tamamen hayal gücüne bağlı. Siz de sevdiğiniz renkleri karıştırarak güzel kombinler yapabilirsiniz. Cut out detayları bu yıl tekstilde her ürün grubunda görmüştük. Bu yaz mayokinilerde çok kullanılmış. Bu detayın vücudu haddinden fazla seksi gösterdiğini söylemeden edemeyeceğim.

2021 plaj modası: En trend mayo ve bikiniler

Bu yaz kruvaze etekler çok moda olduğu gibi kruvaze uzun ve kısa desenli pareolar plaj giyiminde de moda. Bu sezon da uzun ve kısa kimonoları görmekteyiz. Keten kimonolar ve kimono elbiseler altın çağını yaşıyor. Mayo ve bikinilerinizi aynı desen pareo ve kimonolarla kombinleyebilir ya da birbirine uyum sağlayacak kombinler yapabilirsiniz. Bu yaz sahillerde trendlerden geri kalmamak için bu tarz mayo ve bikiniler edinebilirsiniz. Kocaman hasır plaj çantaları bu sene de moda. Bikiniler ve mayolarla kombinleyebileceğimiz renkli taç ve bandanalar organze kocaman lastik tokalar plaj kombinlerimizin vazgeçilmezi olarak devam edecek.

Haberin Devamı

2021 plaj modası: En trend mayo ve bikiniler

Unutmayın yaz kısa olsa da çok güzel :) Harika bir yaz geçirmenizi diliyorum. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere sevgiler…