ING Basketbol Süper Ligi 1000'i aşkın antrenör basketbol seminerinde

1000'i aşkın antrenör basketbol seminerinde

21.06.2022 - 17:34 | Son Güncellenme:

Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri'nin 16.'sı Türkiye Basketbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenirken, 1000'in üzerinde antrenör 3 gün boyunca çok önemli isimlerin paylaşımlarıyla kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

1000i aşkın antrenör basketbol seminerinde

Türkiye Basketbol Federasyonu bünyesinde, ülkemizde basketbolun sağlıklı yayılması ve gelişmesinde etkin rol oynayacak, ülke basketbolunun geleceğini şekillendirebilecek, ülkesine ve basketbola olan tutkusuyla birlikte etik değerlere bağlılığı yüksek düzeyde olan antrenörlerin; keşfedilmesi, eğitilmesi ve geliştirilmesini sağlayarak nitelikli hale getirme misyonuyla çalışmalarını sürdüren Eğitim Kurulu, Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) ortaklığıyla bir semineri daha tamamladı.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 2005 yılından beri organize edilen Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’nin 16.’sı, bu yıl 17-19 Haziran tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlendi. Seminerin açılış konuşmalarını TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı ile TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs gerçekleştirdi.

Basketbolun efsane ismi Aydın Örs başkanlığındaki TBF Eğitim Kurulu önderliğinde, FIBA (Uluslararası Basketbol Federasyonu), WABC (Dünya Basketbol Antrenörleri Birliği) ve TÜBAD (Türkiye Basketbol Antrenörler Derneği) iş birliğiyle düzenlenen FIBA onaylı seminerde Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Türk Telekom SK Başantrenörü Erdem Can, Yunanistan Erkek Milli Takımlar Atletik Performans Antrenörü Kostas Chatzichristos, A Erkek Milli Takım Yardımcı Antrenörü Hakan Demir, Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Erhan Ernak, Sırbistan Milli Takımı eski basketbolcusu Dusko Savanovic, TBF Eğitim Kurulu Üyesi Ahmet Çakı ve TBF Eğitim Kurulu Başkan Vekili/TÜBAD Başkanı Çetin Yılmaz antrenörlerle buluştu.

Haberin Devamı

Sinan Erdem Spor Salonu'nda çok büyük bir katılım ile gerçekleşen seminerlerin sonunda TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs bir konuşma yaparak, tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Yazarlar