Milli Takım A Milli Futbol Takımı'nın yeni hedefi Almanya'dan! Kenan Yıldız'a benzettiler

A Milli Futbol Takımı'nın yeni hedefi Almanya'dan! Kenan Yıldız'a benzettiler

22.11.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu idarecilerinin, Hannover 96 forması giyen Muhammed Damar'ı milli takıma kazandırmak için harekete geçtiği öğrenildi.

A Milli Futbol Takımının yeni hedefi Almanyadan Kenan Yıldıza benzettiler

Kenan YıldızA Milli Futbol Takımı'na kazandıran Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir gurbetçinin daha peşine düştüğü belirtildi. Alman basını, Kenan Yıldız'ın ardından Muhammed Damar'ın da Türk Milli Takımı'nı seçebileceğini aktardı.

Haberin Devamı

Alman basınından Bild'de yer alan haberde; "Türkiye artık bu Almanya cevherini istiyor" başlığı atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Muhammed Damar için Serie A ekibi Inter'in devrede olduğu belirtildi. Vincenzo Montella'nın futbolcuyu ikna etmek için çalışmalara başladığını vurguladı.

A Milli Futbol Takımının yeni hedefi Almanyadan Kenan Yıldıza benzettiler

Hannover 96'da kiralık olarak forma giyen Muhammed Damar bu süreçte 2 maçta forma şansı buldu. Hoffenheim ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek 18 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Muhammed Damar daha önce Almanya U19 ve Almanya U20 Milli Takımı'nda forma şansı buldu. Schöneberg altyapısında futbola başlayan Muhammed Damar daha sonra Zehlendorf altyapısı, Hertha Berlin altyapısı, Eintracht Frankfurt altyapısı ve Hoffenheim formalar giydi.

Haberin Devamı

Yazarlar