Adana Demirspor Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Luis Nani yorumu! 'Yaşına hiç bakmasınlar'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Luis Nani yorumu! 'Yaşına hiç bakmasınlar'

16.07.2023 - 18:41 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Portekizli yıldız Luis Nani'yi kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Adana temsilcisinin Başkanı Murat Sancak, Nani hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancaktan Luis Nani yorumu Yaşına hiç bakmasınlar

Daha önce kadrosuna Mario Balotelli gibi bir süperstarı katan, Artem Dzyuba, Younes Belhanda ve Badou Ndiaye gibi yıldızlara da formayı giydiren Mavi Şimşekler son olarak Portekiz'in en büyük yeteneklerinden biri olan Luis Nani'ye imza attırdı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Nani hakkında Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

NANI, ADANA DEMİRSPOR'DA

Patrick Kluivert yönetimindeki Adana Demirspor, sol kanat pozisyonuna Luis Nani'yi dahil etti. Mavi Şimşekler, 36 yaşındaki oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Luis Nani ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır" denildi.

Real Formaçao'da futbola başlayan Luis Nani daha sonra Sporting Lizbon, Manchester United, Fenerbahçe, Valencia, Lazio, Orlando City, Venezia ve Melbourne formaları giydi. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 500 bin euro.

Portekiz Milli Takımı'nda 112 maça çıkan Luis Nani, 23 gol atma başarısı gösterdi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancaktan Luis Nani yorumu Yaşına hiç bakmasınlar

GEÇEN SENE DE İSTEMİŞTİM

2015-2016 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen Luis Nani'yle 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Adana Demirspor'da patron Sancak, Portekizli oyuncunun transferi hakkında konuştu. Sancak yaptığı açıklamada, "Taraftar yaşına takılabilir. Ancak yaşına hiç bakmasınlar, burada yapacaklarına baksınlar. Geçen sene de istemiştim, o zaman olmamıştı, şimdiye nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

STOPERE GONZALEZ

Adana Demirspor stoper transferinde de Ajaccio'ya gözünü dikti. Fransız ekibinin Kamerunlu stoperi Oumar Gonzalez için düğmeye basan Mavi Şimşekler temaslarını hızlandırdı. Ajaccio'yla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun, Avrupa faktörü nedeniyle Demirspor'a sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancaktan Luis Nani yorumu Yaşına hiç bakmasınlar