Dünyadan Futbol Al Hilal'den bir çılgın transfer daha! Lionel Messi'nin eski takım arkadaşına kanca

Al Hilal'den bir çılgın transfer daha! Lionel Messi'nin eski takım arkadaşına kanca

26.06.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal, dikkat çeken bir transfere daha imza atmak için harekete geçti. Ruben Neves ile Kalidou Koulibaly transferleriyle dikkat çeken Al Hilal'in, Lionel Messi'nin eski takım arkadaşını transfer listesine dahil ettiği iddia edildi.

Al Hilalden bir çılgın transfer daha Lionel Messinin eski takım arkadaşına kanca

Cristiano Ronaldo'yu transfer eden Al Nassr geçtiğimiz sezona damga vurmuştu. Devlet desteği sonrası Suudi Arabistan'ın diğer devleri de transferde bombaları patlattı. Ruben Neves ile Kalidou Koulibaly'i kadrosuna dahil eden Al Hilal'in bir yıldızı daha transfer etmek istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Al Hilal'in listesindeki yıldızın transferinin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MESSI KABUL ETMEDİ

Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmasının ardından Al Hilal de inanılmaz bir transferi gerçekleştirmek istemişti. Paris Saint Germain'den ayrılan Lionel Messi'ye Suudi Arabistan temsilcisi yıllık 500 milyon dolar önermişti.

Arjantinli futbolcu, Suudi Arabistan'dan gelen inanılmaz teklifi kabul etmedi. Paris Saint Germain'e veda eden Lionel Messi'nin yeni adresi MLS ekiplerinden Inter Miami oldu.

RUBEN NEVES'E 55 MİLYON EURO

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, yaz transfer döneminde ilk olarak Ruben Neves'i kadrosuna kattı. Mavi-beyazlılar, bu transfer için Premier Lig temsilcisi Wolverhampton'a 55 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Al Hilalden bir çılgın transfer daha Lionel Messinin eski takım arkadaşına kanca

KOULIBALY İMZALADI

Al Hilal'in bir diğer çılgın transferi Kalidou Koulibaly oldu. Suudi Arabistan ekibi, Chelsea'nin Senegalli stoperini kadrosuna dahil etti. Bu transfer için Premier Lig devine 23 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Kalidou Koulibaly'nin yıllık 25 milyon euro maaş alacağı öğrenildi.

Al Hilalden bir çılgın transfer daha Lionel Messinin eski takım arkadaşına kanca

YENİ HEDEF VERATTI

İngiliz basınında yer alan habere göre; Ruben Neves ve Kalidou Koulibaly'i kadrosuna dahil eden Al Hilal, Marco Veratti'yi transfer etmek için harekete geçti. Suudi Arabistan ekibinin bu transfer için temaslara başladığı aktarıldı.

İtalyan orta sahanın ilk tercihinin Avrupa'da kalmak olduğu ancak Arap takımlarının ödedikleri yüksek maaşlar nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimalinin artığı vurgulandı.

Al Hilalden bir çılgın transfer daha Lionel Messinin eski takım arkadaşına kanca

30 yaşındaki orta saha geride kalan sezonda Paris Saint Germain formasını 38 maçta giydi. Başarılı futbolcu bu maçlarda 1 asist üretti. Paris Saint Germain'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Marco Veratti'nin güncel piyasa değeri 55 milyon euro.

Pescara altyapısında yetişen İtalyan oyuncu, 2012-2013 sezonunda 12 milyon euro bedelle Paris Saint Germain'e transfer oldu. İtalya Milli Takımı'nda 54 maça çıkan Marco Veratti, 3 gol sevinci yaşadı.