Fenerbahçe Fenerbahçe'ye 40 milyon euroluk Japon kaleci! Transfer listesine eklendi

Fenerbahçe'ye 40 milyon euroluk Japon kaleci! Transfer listesine eklendi

26.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sarı-lacivertli ekip, 40 milyon euroluk Japon file bekçisini listeye aldığı öğrenildi.

Fenerbahçeye 40 milyon euroluk Japon kaleci Transfer listesine eklendi

Gelecek sezon için şimdiden iki transfer gerçekleştiren Fenerbahçe, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, transfer listesine 40 milyon euroluk Japon kaleciyi eklediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İRFAN CAN İLE YENİ SÖZLEŞME

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın satın alma opsiyonunun kullanıldığını ve oyuncuyla 2027'ye kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Göztepe A.Ş'den kiraladığı ve başarılı performansı ile dikkat çeken kalecimiz İrfan Can Eğribayat’ın satın alma opsiyonunu kullanmıştır. 2027 yılına dek sözleşme imzaladığımız oyuncumuza çubuklu formamız altında nice zaferler diliyoruz."

Adanaspor altyapısında yetişen İrfan Can Eğribayat, 2020-2021 sezonunda Göztepe'ye 500 bin euro karşılığında imza atmıştı. İrfan Can Eğribayat, İzmir ekibinde taraftarlarla yaşadığı problem sonrası kadro dışı bırakılmış ve 2022-2023 sezonu başında Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye 40 milyon euroluk Japon kaleci Transfer listesine eklendi

FENERBAHÇE İKİ YILDIZ İMZAYI ATTI

Fenerbahçe, ilk transferini Rangers'ta forma giyen İngiliz futbolcu Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Fenerbahçe'nin ikinci transferi ise bir süredir uğraş verdiği Edin Dzeko oldu. Sarı-Lacivertliler, yıllık 4,2 milyon Euro karşılığında Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Sezon başında takımın başına Portekizli teknik adam Jorge Jesus geçmişti. Tecrübeli çalıştırıcının sözleşmesi Başakşehir maçı ile sona erdi. Fenerbahçe kurmayları, en kısa sürede takımın başına deneyimli bir ismi getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

NAKAMURA LİSTEYE ALINDI

A Bola gazetesine göre transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Portimonense forması giyen Japon file bekçisi Kosuke Nakamura'yı listesine aldığı öğrenildi.

Haberin detayında Portimonense, Olympique Lyonnais'in Kosuke Nakamura için yaptığı 3.5 milyon euroluk teklifi reddetti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye 40 milyon euroluk Japon kaleci Transfer listesine eklendi

40 MİLYON EUROLUK SERBEST KALMA BEDELİ

Kosuke Nakamura, geride kalan sezonda toplam 32 resmi maça çıktı. 28 yaşındaki file bekçisi söz konusu maçlarda 49 kez kalesinde gol gördü. Japon kalecinin sözleşmesinde, 40 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Yazarlar