Turkish Airlines Euroleague Anadolu Efes'te Ergin Ataman'ın yerine Türk başantrenör! 2 yıllık teklif yapıldı

Anadolu Efes'te Ergin Ataman'ın yerine Türk başantrenör! 2 yıllık teklif yapıldı

19.05.2023 - 19:30 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague'de başarısız bir sezon geçiren ve play-off dışında kalan Anadolu Efes'te Ergin Ataman yeni sözleşme imzalamama kararı aldı. Lacivert-beyazlılarda yeni koç arayışları devam ederken bomba bir iddia ortaya atıldı. Anadolu Efes'in Türk başantrenöre 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Anadolu Efeste Ergin Atamanın yerine Türk başantrenör 2 yıllık teklif yapıldı

Ergin Ataman'ın Panathinaikos ile anlaşma sağlamasının ardından gelecek sezon adına koç arayışlarına hız veren Anadolu Efes'te sıcak bir gelişme yaşandı. Lacivert-beyazlılarda Ergin Ataman'ın yerine gelecek antrenör için arayışlar devam ederken bomba bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'in Türk başantrenöre 2 yıllık anlaşma teklifi sunduğu öne sürüldü. Anadolu Efes'in bu teklifinin ayrıntıları ortaya çıktı. İşte flaş haberin detayları...

Anadolu Efeste Ergin Atamanın yerine Türk başantrenör 2 yıllık teklif yapıldı

EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUKLARI YAŞADI

Turkish Airlines Euroleague'de üst üste 2 sezon kupaya uzanan Anadolu Efes rüya gibi sezonların ardından bu yıl bekleneni veremedi. Lacivert-beyazlılar, Turkish Airlines Euroleague'de play-off biletini alamadı ve Ergin Ataman veda mesajı verdi. Monaco maçının ardından konuşan Ergin Ataman'ın veda mesajı sonrası sürpriz bir paylaşım geldi.

Panathinaikos Başkanı, gelecek sezon için Ergin Ataman ile anlaşma sağladıklarını sosyal medya hesaplarından 'Hoş geldin' mesajıyla paylaştı.

Anadolu Efeste Ergin Atamanın yerine Türk başantrenör 2 yıllık teklif yapıldı

SÜRPRİZ HOCALAR GÜNDEME GELDİ

Haberin Devamı

Ergin Ataman'ın ayrılık açıklaması sonrası yeni başantrenör arayışlarına başlayan Anadolu Efes'te adaylar belli olmaya başlamıştı. Lacivert-beyazlıların gündemine bu süreçte Pablo Laso, Xavi Pasqual, Andrea Trinchieri ve Ioannis Sfairopoulos'un geldiği öne sürülmüştü.

ANADOLU EFES'TEN ERDEM CAN'A TEKLİF

Anadolu Efes'le ilgili son iddia gündemi salladı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Lacivert-beyazlılar, Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can'a talip oldu. Anadolu Efes'in Erdem Can'a 2 yıllık sözleşme teklif ettiği öne sürüldü. Lacivert-beyazlılarla Erdem Can arasında 2 yıllık kontrat imzalanacağı aktarıldı.

Anadolu Efeste Ergin Atamanın yerine Türk başantrenör 2 yıllık teklif yapıldı

Erdem Can'ın Türk Telekom'la sözleşmesinin devam etmesine rağmen Anadolu Efes'in teklifini kabul etmesinin beklendiği vurgulandı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan Türk Telekom, 7Days Eurocup'ta da finale kadar yükselme başarısı göstermişti.

Fenerbahçe'de uzun yıllar boyunca yardımcı antrenörlük görevi yapan ve Zeljko Obradovic'in de ekibinde yer alan Erdem Can'ın ileriye dönük tecrübeler edindiği belirtildi.