Trabzonspor Anthony Nwakaeme'den 2+1 yıllık imza! İşte alacağı rakam

Anthony Nwakaeme'den 2+1 yıllık imza! İşte alacağı rakam

21.08.2022 - 11:10 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile müthiş bir sezon geçiren ve şampiyonluk yaşayan Anthony Nwakaeme sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kaldı. Yıldız isim Süper Lig deviyle anlaşırken sözleşme detayları ortaya çıktı.

Anthony Nwakaemeden 2+1 yıllık imza İşte alacağı rakam

Anthony Nwakaeme, sezonun sona ermesiyle birlikte Trabzonspor'a veda etti. Bordo-mavili forma ile oldukça iyi bir sezon geçiren yıldız isim Süper Lig deviyle anlaştı. İşte Nwakaeme'nin alacağı yıllık ve sözleşme detayları...

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'LA ANLAŞAMAMIŞTI
Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'un en önemli oyuncularından birisi olan Anthony Nwakaeme, sezon bitiminin ardından bordo-mavili ekiple yeni sözleşme görüşmelerine başlamış fakat yüksek maaş isteği nedeniyle anlaşma sağlayamamıştı.

HULL TRANSFERİ DİREKTEN DÖNDÜ
Fırtına ile sözleşme görüşmeleri olumsuz sonuçlanan Nwakaeme'nin Hull City'ye transferi direkten dönmüştü. Yıldız oyuncu henüz yeni takım bulamadı. Geçen sezon Süper Lig'de 30 maçta görev yapan Nwakaeme takımı adına 13 gol kaydederken 10 da asist yaptı. 36 resmi maçta 26 gole direkt katkı sağlayan futbolcu bir önceki sezonu ise 8 gol ve 5 asistle tamamlamıştı.

Trabzonspor'da dört sezon geçiren Nwakaeme, bordo-mavili formayla toplam 145 maça çıktı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 48 gol atıp 34 asist yaptı.

Haberin Devamı

Anthony Nwakaemeden 2+1 yıllık imza İşte alacağı rakam

NWAKAEME İMZAYA KALDI
Habertürk'ün haberine göre; 5 Eylül'de bitecek olan transfer periyodunda takıma takviyeler yapmak isteyen Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, geçtiğimiz sezon şampiyon olan Trabzonspor’la yollarını ayıran Anthony Nwakaeme transferini imzaya bıraktı.

25 GOLE DİREKT KATKI
Geçen sezon attığı 15 golün yanı sıra yaptığı 10 asistle toplamda 25 kez skora katkı sağlayarak bordo-mavililerin şampiyonluğunda en önemli paya sahip olan Nijeryalı oyuncu, yeni sezonda parçalı formayı terletmek istiyor.

2+1 YILLLIK İMZA
33 yaşındaki kanat oyuncusu Sarı-Kırmızılı takımın Ümraniyespor'u 1-0 yendiği karşılaşmayı takip etmeyi ihmal etmedi. Nwakaeme ile 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

 

1.5 MİLYON EURO MAAŞ
Trabzonspor’dan zam alamayınca ayrılan Nwakaeme, 1.5 milyon Euro civarındaki yıllık maaşıyla sarı-kırmızılı takıma imza atacak.

BURUK BEKLİYOR
Kerem ve Yunus’u forma rekabetine sokmak isteyen teknik direktör Okan Buruk da 33 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinin gerçekleşmesini bekliyor.