Fenerbahçe Fenerbahçe'ye dev golcü! Transfer kararını Jorge Jesus verecek

Fenerbahçe'ye dev golcü! Transfer kararını Jorge Jesus verecek

20.08.2022 - 18:52 | Son Güncellenme:

Alexander Sörloth ve Maxi Gomez'de bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Fenerbahçe'ye sürpriz bir öneride bulunuldu. Sarı-lacivertlilerin gündemine Serie A'nın golcüsü geldi. Fenerbahçe'de transfer için son kararı Jorge Jesus'un verileceği belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçeye dev golcü Transfer kararını Jorge Jesus verecek

Fenerbahçe'de golcü arayışlarının devam ettiği dönemde gündeme yeni bir isim dahil edildi. Maxi Gomez ve Alexander Sörloth konusunda bir türlü somut adımları atamayan sarı-lacivertlilerde gündeme yıldız futbolcu dahil edildi. Transfer için son kararı Teknik Direktör Jorge Jesus'un vereceği vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

JESUS'UN TANIDIĞI İSİMLER

Fenerbahçe'de kurmaylar bu sezon transfer çalışmalarında Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket etti. Süper Lig devi kadrosuna başta Brezilya ve Portekiz'den olmak üzere tecrübeli futbolcuları dahil etti. Marsilya'dan Luan Peres'in yanı sıra, Flamengo'dan Gustavo Henrique, Cagliari'den Joao Pedro, Flamengo'dan Willian Arao, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat, Watford'dan Tiago Çukur ve Joshua King, Al Ahli'den Ezgjan Alioski ile PSV Eindhoven'dan Bruma'yla transfer için anlaşma sağlandı.

Fenerbahçeye dev golcü Transfer kararını Jorge Jesus verecek

VEDALAR YAŞANDI

Süper Lig devinde sözleşmesi sona eren Berke Özer, Murat Sağlam ve Jose Sosa'yla yeni anlaşma sağlanmadı. Mbawana Samatta satın alma opsiyonuyla birlikte Genk'e kiralandı. Luiz Gustavo ve Mesut Özil'in sözleşmeleri feshedildi. Ozan Tufan ile Allahyar Sayyadmanesh, Hull City'e transfer oldu. Kim Min Jae'nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli Napoli tarafından ödendi. Adana Demirspor, Arda Okan Kurtulan'ı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye dev golcü Transfer kararını Jorge Jesus verecek

FORVET ARAYIŞLARI

Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarında ağırlığını forvet hattına verdi. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna önemli bir golcü katma konusundaki çalışmalarının devam ettiği dönemde gündeme yeni bir isim dahil oldu. Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Bologna'nın tecrübeli oyuncusu Marko Arnautovic, Fenerbahçe'ye önerildi.

SEZONA FORMDA BAŞLADI

Fenerbahçe'ye önerilen Marko Arnautovic, Serie A ve İtalya Kupası'nda Bologna'nın bu sezon oynadığı 2 maçta da 90 dakika şans buldu. Tecrübeli santrfor yeni sezonda ilk golünü Serie A'da kaydetti. 33 yaşındaki santrforun Bolonga ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Fenerbahçeye dev golcü Transfer kararını Jorge Jesus verecek

DEV BEDELLER ÖDENDİ

Futbola ülkesinde başlayan Marko Arnautovic daha sonra Austria Wien, Viena, Rapid Wien, Floridsdorfer, Twente, Inter, Werder Bremen, West Ham United ve Shanghai SIPG formaları giydi. 33 yaşındaki oyuncu için şu ana kadar toplam 59 milyon 300 bin euroluk bonservis ödemesi yapıldı.

MİLLİ TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Marko Arnautovic şu ana kadar 102 kez Avusturya Milli Takımı'nın formasını giydi. Avusturyalı golcünün güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe kurmaylarının Marko Arnautovic transferinde Jorge Jesus'un vereceği karara göre hareket edeceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye dev golcü Transfer kararını Jorge Jesus verecek

SORLOTH VE GOMEZ'DE PÜRÜZ

Fenerbahçe'de gündeme gelen oyunculardan Maxi Gomez'e özellikle Avrupa'dan çok sayıda takımın talip olduğu ve tecrübeli futbolcunun transfer hakkında kararını vermediği öğrenildi. Alexander Sörloth'un da kariyerinin şu aşamasında Avrupa'da forma giymeye daha sıcak baktığı vurgulandı.

Yazarlar