İspanya La Liga Arda Güler iddiası! 'Keşke Fenerbahçe'de kalsaydım'

Arda Güler iddiası! 'Keşke Fenerbahçe'de kalsaydım'

22.11.2023 - 22:25 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'in İspanya'daki ilk günlerinde çok zorluk çektiği iddia edildi. İspanyol basını, genç yıldızın bu dönemde yaşadığı zorlukları yazdı.

Arda Güler iddiası Keşke Fenerbahçede kalsaydım

La Liga devlerinden Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz forma şansı bulamadı. İspanyol basını, genç yeteneğin Real Madrid'deki ilk döneminde adaptasyon sürecinde büyük sıkıntılar yaşadığını öne sürdü.

Haberin Devamı

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, üst üste sakatlıklar yaşamasına rağmen İspanyol devindeki en sıkıntılı günlerini Los Angeles kampında yaşadı.

Genç yeteneğin Real Madrid'e transferinin üzerinde büyük bir baskı yarattığı aktarıldı. Los Angeles kampında yaşanan sakatlık ve dil problemleri nedeniyle takım arkadaşlarıyla iletişim kuramayan Arda Güler'in psikolojik olarak sorunlar yaşadığı belirtildi.

Arda Güler'in Real Madrid'deki ilk antrenmanın gösterdiği performansla büyük bir beğeni kazandığı ancak antrenmanın ardından dinlenmeye geçildiğinde sorun yaşamaya başladığı aktarıldı. Real Madrid'in yıldızlarının genç futbolcunun yaşadığı sorunların farkına vardığı ve ona yardımcı olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Arda Güler'in zaman zaman "Keşke çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalsaydım" fikrine kapıldığı kaydedildi. Arda Güler'in Real Madrid'de arkadaş edinmeye başladığı ve yavaş yavaş İspanyolcaya alıştığı aktarıldı. Real Madrid'in tüm sakatlıklara rağmen genç futbolcuya güveninin sarsılmadığı ve Federico Valverde gibi Arda Güler'in de takıma büyük katkı sağlayacağına inandığı belirtildi.

DEV BEDELLE İMZA

Gençlerbirliği altyapısından Fenerbahçe'ye giden Arda Güler, 2023-2024 sezonu başında 20 milyon euro bedelle Real Madrid'in yolunu tuttu. Bonservis bedelinin bonuslarla birlikte 30 milyon euroya yükselebileceği belirtildi. Fenerbahçe'nin bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı aktarıldı.

18 yaşındaki on numaranın Real Madrid'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Arda Güler'in güncel piyasa değeri 15 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 4 maça çıkan Arda Güler, 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar