Dünyadan Futbol Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici

Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici

22.04.2024 - 09:25 | Son Güncellenme:

Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.

Bakasetastan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim Gerçekten utanç verici

Anastasios Bakasetas, Panathinaikos'un 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası Yunan basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakasetas, bir Yunan futbolunun doping yaptığı gerekçesiyle soruşturma altına alınmasına çok sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Bakasetas'ın açıklamaları şu şekilde:

"BUNU SİNDİRMEK BİRAZ ZAMAN ALACAK"

"Yunan milli takımının kaptanı olarak bir şey söylemek istiyorum. Oyuncuların isimlerinin bu şekilde karalanmasının nedenini anlayamıyorum çünkü çeşitli isimlerden bahsediliyordu. Üstelik öncesinde elemeleri geçemememiz gibi bizim için hayal kırıklığı yaratan bir olay varken. Bunu sindirmek biraz zaman alacak. Yine de oyuncuları ve sporcuları olabilecek en kötü şekilde karalayan insanlar var."

Bakasetastan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim Gerçekten utanç verici

"BÜYÜK BİR ÖZÜR BORÇLULAR"

"Çünkü inanın bana, bir oyuncunun dopingli olduğunu ya da buna benzer bir şey yaptığını düşünme sürecinden geçmesi bir sporcu için en kötü şeydir çünkü bunu tüm hayatı boyunca yanında taşır. Bunu anlayamıyorum. Talep edeceğim şey, tüm bu duruma bir son vermeleri. Hiç yoktan bir sorun yaratıyorlar. Çünkü bunun hiç kimseye faydası yok, hele hele futbolculara hiç faydası yok çünkü çocuklarının antibiyotiklerinde madde olup olmadığına bakan bir oyuncu beni aradı. Bu süreci başlatanlara çok fazla zarar verdiler, bu kabul edilemez. Büyük bir özür borçlular ve en azından bunu yapabilirlerdi. Çünkü olay çok büyümemiş olabilir ama bir oyuncuyu bu şekilde lekelemek yapabileceğiniz en kötü şeydir ve eğer böyle bir şey varsa Yunanlı uluslararası oyuncuyu korumak yerine onu zor durumda bıraktığımız ve gerçek dışı ve kirli bir şey sunduğumuz için gerçekten çok üzgünüm."

Haberin Devamı

Bakasetastan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim Gerçekten utanç verici

"BAŞARABİLECEĞİMİ BİLİYORDUK"

"Biraz geriden başlayacağım. Tüm ekip bu zaferi Grigoris Papavasileiou'ya adamak istiyor çünkü kendisi birkaç gün önce kardeşini kaybetti. O her zaman bizim yanımızdaydı. Takıma katıldığım günden beri her gün yanımızda oldu. Zor günler geçirdi. Bu galibiyeti ona adamalıyız, ona daha fazla güç vermeliyiz ve bugün gördüğümüz gibi oyundaydı ve bu bizim için çok önemliydi. O andan itibaren bunun çok ama çok kritik bir maç olduğunu, sadece bir sonuç için burada olduğumuzu ve oyuna çok ama çok güçlü girersek bunu başarabileceğimizi biliyorduk."

Bakasetastan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim Gerçekten utanç verici

BAKASETAS'TAN ŞAMPİYONLUK YORUMU: PEK ÇOK ŞEYİ BELİRLEYECEK

AEK  ile oynanacak maçın şampiyonluk yolunda birçok şeyi belirleyeceğini ifade eden Bakasetas, "Bizim için çok önemli bir maç, başka bir derbi. Takım olarak yükseliş trendinde olduğumuzu söyleyebilirim. Her geçen maç daha da gelişiyoruz. Skor olarak geride olduğumuz birçok maçta da karakter gösterdik. AEK harika bir takıma sahip, geçen yılın şampiyonu. Çok zor bir maç, her maça ayrı ayrı ama aynı ciddiyetle bakıyoruz. AEK'nın zayıf yönlerini ve bize karşı nasıl oynadıklarını kesinlikle biliyoruz, bu yüzden Çarşamba günü hem bizim için hem de maçı izleyenler için çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Elbette pek çok şeyi bu maç belirleyecek." dedi.

Haberin Devamı