Fenerbahçe Attila Szalai bombası! Premier Lig ekibi talip çıktı

Attila Szalai bombası! Premier Lig ekibi talip çıktı

23.06.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonda hem Fenerbahçe'de hem de Macaristan Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Attila Szalai'ye İngiltere Premier Lig ekibi talip çıktığı öğrenildi.

Attila Szalai bombası Premier Lig ekibi talip çıktı

Süper Lig'de sezonu 2. sırada bitiren ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Geride kalan sezonda teknik adam Jorge Jesus'un vazgeçilmez futbolcusu olan Attila Szalai'ye Premier Lig'den talip çıktı.

Haberin Devamı

2.2 MİLYON EUROYA GELDİ

Fenerbahçe, Attila Szalai'yi 2020-2021 sezonu devre arasında Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'den 2 milyon 200 bin euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler bir sonraki satıştan Güney Kıbrıs ekibine yüzde 13.5 pay verileceğini açıkladı. Attila Szalai, Süper Lig devinde gösterdiği performansla gösterdiği başarılı performansla kadronun vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı.

Attila Szalai bombası Premier Lig ekibi talip çıktı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Geride kalan sezonda Jorge Jesus'ın vazgeçilmez futbolcusu olan Attila Szalai, sarı-lacivertli forma ile 52 remi maça çıktı. Macar futbolcu söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 2 kez de asist performansı sergiledi

SÖZLEŞMESİ 2025'TE SONA ERECEK

Haberin Devamı

2020-2021 sezonunda Apollon Limassol takımından Fenerbahçe'ye gelen Attila Szalai'nin sarı-lacivertli takım ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

SZALAI RADARDA

Gösterdiği performansla dikkat çeken Attila Szalai, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. 2021 yılında Limassol'dan 2.2 milyon Euro'ya transfer edilen yıldız futbolcu kısa süre içinde kalitesini ispatladı.

Attila Szalai bombası Premier Lig ekibi talip çıktı

EVERTON LİSTEYE ALDI

The Telegraph'ta yer alan habere göre Everton, Attila Szalai'yi gündemine aldı. Everton'ın kısa süre içinde Macar futbolcu için Fenerbahçe'ye teklif yapacağı belirtildi.

FUTBOLA ÜLKESİNDE BAŞLADI

Vasas altyapısında futbola başlayan Attila Szalai, genç yaşta Rapid Wien altyapısının yolunu tuttu. Rapid Wien'den Mezökövesd'e transfer olan Attila Szalai, 2019-2020 sezonu başında Apollon Limassol'ün yolunu tuttu. 25 yaşındaki savunmacı, Macaristan Milli Takımı'nda 35 maçta oynadı ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi

Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Attila Szalai bombası Premier Lig ekibi talip çıktı

 

Yazarlar