Fenerbahçe Attila Szalai'ye Almanya'dan 2 talip birden! Verilen teklif belli oldu

Attila Szalai'ye Almanya'dan 2 talip birden! Verilen teklif belli oldu

08.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonda Fenerbahçe'nin vazgeçilmez futbolcusu olan Attila Szalai'ye Avrupa'dan talip çıktı. Almanya Bundesliga'dan 2 kulüp Macar futbolcuyu transfer listesine eklediği öğrenildi. Öte yandan tecrübeli stoper için gelen teklif ortaya çıktı.

Attila Szalaiye Almanyadan 2 talip birden Verilen teklif belli oldu

Fenerbahçe'de geçen sezonda gösterdiği performansla dikkat çeken Attila Szalai, transfer döneminde Avrupa kulüplerini peşine taktı. Alınan bilgiye göre Macar futbolcuya Almanya Bundesliga'dan 2 takımın talip çıktığı öğrenildi. Bunun yanında 25 yaşındaki futbolcuya gelen teklif belli oldu.

Haberin Devamı

2.2 MİLYON EUROYA GELDİ

Fenerbahçe, Attila Szalai'yi 2020-2021 sezonu devre arasında Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'den 2 milyon 200 bin euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler bir sonraki satıştan Güney Kıbrıs ekibine yüzde 13.5 pay verileceğini açıkladı. Attila Szalai, Süper Lig devinde gösterdiği performansla gösterdiği başarılı performansla kadronun vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı.

Attila Szalaiye Almanyadan 2 talip birden Verilen teklif belli oldu

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Geride kalan sezonda Jorge Jesus'ın vazgeçilmez futbolcusu olan Attila Szalai, sarı-lacivertli forma ile 52 remi maça çıktı. Macar futbolcu söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 2 kez de asist performansı sergiledi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2025'TE SONA ERECEK

2020-2021 sezonunda Apollon Limassol takımından Fenerbahçe'ye gelen Attila Szalai'nin sarı-lacivertli takım ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

ALMANYA'DAN TEKLİF

Fenerbahçe'de son olarak Attila Szalai için bir transfer teklifi geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Union Berlin, Szalai’yi kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı. Almanya temsilcisi, tecrübeli stoper için olan teklifini 12 milyon euroya çıkarttığı öğrenildi.

Attila Szalaiye Almanyadan 2 talip birden Verilen teklif belli oldu

BİR TALİP DAHA

Attila Szalai'ye Union Berlin'den sonra Hoffenheim de talip olduğu öğrenildi.

FUTBOLA ÜLKESİNDE BAŞLADI

Vasas altyapısında futbola başlayan Attila Szalai, genç yaşta Rapid Wien altyapısının yolunu tuttu. Rapid Wien'den Mezökövesd'e transfer olan Attila Szalai, 2019-2020 sezonu başında Apollon Limassol'ün yolunu tuttu. 25 yaşındaki savunmacı, Macaristan Milli Takımı'nda 35 maçta oynadı ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi

Haberin Devamı

Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Attila Szalaiye Almanyadan 2 talip birden Verilen teklif belli oldu