Diğer Babası anlattı, oğlu kazandı

Babası anlattı, oğlu kazandı

22.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Britanyalı atlet Jake Wightman Dünya Atletizm Şampiyonası’ndaki 1500 metre yarışını birinci bitirdi. Yarışı sunan spikerin, sporcunun babası olması ilginç bir görüntü ortaya çıkardı.

Babası anlattı, oğlu kazandı

ABD’nin Oregon eyaletinde sürmekte olan Dünya Atletizm Şampiyonası’nın 1500 metre yarışı ilginç bir görüntüye sahne oldu. 

Haberin Devamı

Britanyalı atlet Jake Wightman 3.29.23’lük zamanla yılın en iyi derecesine imza atarak altın madalyanın sahibi oldu. Yarışta ikinciliği Norveçli Jakob Ingebrigtsen, üçüncülüğü İspanyol Mohamed Katir aldı. 

1500 metre yarışını televizyon canlı yayınında sunan spiker ise yarışı kazanan atletin babasıydı. Eski bir maratoncu olan Geoff Wightman, oğlunun ipi göğüslediği mücadeleyi büyük bir heyecan içerisinde aktardı, yarışın son metrelerinde ayağa kalkarak gerçekleştirdiği coşkulu anlatımın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi topladı. 

Eda veda etti

Öte yandan milli ciritçi Eda Tuğsuz, seçme yarışmasında başarılı olamadı. Tokyo 2020 Olimpiyatları dördüncüsü Eda Tuğsuz, üç hakkında da faul yapınca organizasyona veda etti. Türkiye adına bu gece Ersu Şaşma, TSİ 03.15’te sırıkla atlama elemelerinde sahneye çıkacak. 

Haberin Devamı

Yazarlar