Diğer Bakan Kasapoğlu’ndan anlamlı açılış

Bakan Kasapoğlu’ndan anlamlı açılış

09.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kahramanmaraş’taki konteynerkentte yapılan portatif tenis kortunun açılışını gerçekleştirdi. Kasapoğlu, korta depremde eşi ve oğluyla birlikte hayatını kaybeden tenis antrenörü Tuba Pidecioğlu’nun ismini verdiklerini söyledi.

Bakan Kasapoğlu’ndan anlamlı açılış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, dün Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü’ndeki konteynerkente yapılan portatif tenis kortunun açılışını gerçekleştirdi. Depremde eşi ve oğluyla birlikte hayatını kaybeden tenis antrenörü Tuba Pidecioğlu’nun isminin verildiği kortta Kasapoğlu, depremzede bir çocukla da kısa bir maç yaptı.

Haberin Devamı

Daha sonra açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, depremde ilk andan itibaren devlet ve millet olarak dayanışmanın, el ele vermenin omuz omuza çalışmanın en güçlü örneğinin sergilendiğini ve bu dayanışmanın aynı ruhla devam ettiğini belirtti. Bir yandan yaraları bir bir onarırken diğer yandan normalleşme için gerekenin yapıldığını kaydeden Kasapoğlu, bu süreçte sporun da olacağını ifade etti.

Bakan Kasapoğlu daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘Buralardaki spor çalışmalarımızı pek çok alanda her geçen gün güçlendiriyoruz. Bugün de Tenis Federasyonumuz ile birlikte başlattığımız tenis eğitimi ve çalışmalar, bununla birlikte inşa edilen alanlar, kortlar devreye giriyor. İnşallah bu süreçte sporun o rehabilite eden yönünü ve bu gücünü de en güçlü şekilde değerlendirip gençlerimiz hem moral motivasyon açısından hem de onların bu anlamdaki ilgisi, yeteneği açısından inşallah bu süreçte bakanlık olarak tüm paydaşlarımızla destekleyeceğiz.”

Yazarlar