ING Basketbol Süper Ligi Beşiktaş Emlakjet'te Igor Milicic ayrılıyor! Yeni başantrenörle görüşmeler başladı

Beşiktaş Emlakjet'te Igor Milicic ayrılıyor! Yeni başantrenörle görüşmeler başladı

11.06.2023 - 18:34 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde kabus gibi bir sezonu geride bırakan ve küme düşmekten son haftada kurtulan Beşiktaş Emlakjet'te Igor Milicic'le yolların ayrılacağı iddia edildi. Siyah-beyazlıların muhtemel yeni başantrenörüyle görüşmelerde ilerleme sağladığı belirtildi.

Beşiktaş Emlakjette Igor Milicic ayrılıyor Yeni başantrenörle görüşmeler başladı

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı'nda gelecek sezon adına kurmaylar çalışmalarına başladı. Ahmet Kandemir'le başladığı sezonu Igor Milicic yönetiminde tamamlayan ve küme düşmekten son maçta kurtulan siyah-beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Igor Milicic döneminin sona ereceği belirtilen haberde, siyah-beyazlıların gelecek sezon adına gündemine aldığı ve görüştüğü başarılı koçun adı verildi. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

KANDEMİR'LE LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geride kalan sezona Ahmet Kandemir yönetiminde başladı. Siyah-beyazlılar, Ahmet Kandemir takımın başındayken 14 maça çıktı. Beşiktaş Emlakjet bu süreçte sadece 3 galibiyet elde etti ve ligin dibine demir attı.

Ahmet Kandemir'le yollarını ayıran Beşiktaş Emlakjet, Polonya Milli Takımı'nı çalıştıran Igor Milicic'i göreve getirdi. Siyah-beyazlılar, Igor Milicic yönetiminde 16 müsabakada 7 kez rakiplerini devirme başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

AYRILIK KARARI

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin son haftasında Onvo Büyükçekmece'yi mağlup ederek ligde kalan Beşiktaş Emlakjet'te Igor Milicic'le yola devam edilmesinin beklenmediği öne sürüldü. İtalyan gazeteci Luca D'Allessandro imzalı habere göre; Beşiktaş Emlakjet, Sloven başantrenör Jure Zdovc'u gündemine aldı.

Beşiktaş Emlakjette Igor Milicic ayrılıyor Yeni başantrenörle görüşmeler başladı

Beşiktaş Emlakjet ile Jure Zdovc arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtildi. Jure Zdovc'un Türkiye'de görev yapmaya alışkın olduğu ifade edildi.

Beşiktaş Emlakjette Igor Milicic ayrılıyor Yeni başantrenörle görüşmeler başladı

Sloven başantrenör, 2013-2015 yılları arasında Gaziantep Basketbol'da görev almıştı. Tecrübeli başantrenör, 2021-2022 sezonunda ise Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Zalgiris Kaunas'ı çalıştırdı. Jure Zdvoc daha önce 2011-2012 sezonunda Spartak Saint Petersburg'da görev almış ve Eurocup'ta yılın en iyi başantrenörü unvanına layık görülmüştü.

NEDİM YÜCEL'DEN 2+1 YILLIK İMZA

Beşiktaş Emlakjet'te kısa süre önce basketbolda yeni bir yapılanma hamlesi gelmişti. Siyah-beyazlılar, Frutti Extra Bursaspor'dan ayrılan genel menajer Nedim Yücel ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Yazarlar