Galatasaray Erling Haaland'ın menajeri Sacha Boey için geldi! Galatasaray ile masaya oturdu

Erling Haaland'ın menajeri Sacha Boey için geldi! Galatasaray ile masaya oturdu

11.06.2023 - 17:59 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da yıldız oyuncular Avrupa'nın devlerini peşine taktı. Sarı-kırmızılıların Fransız sağ beki Sacha Boey için Erling Haaland'ın da menajerliğini üstlenen Rafaela Pimenta'nın İstanbul'da Galatasaray kurmayları ile masaya oturduğu iddia edildi.

Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi Galatasaray ile masaya oturdu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezon gösterdikleri performansla dikkat çeken yıldızlar, Avrupa'dan dev kulüplerin radarına girdi. Sarı-kırmızılılarda genç oyuncu Sacha Boey da Avrupa'dan kulüpler tarafından izlenmeye alındı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Fransız bekine Avrupa'dan gelen teklifler sonrası Erling Haaland'ın menajeri Rafaela Pimenta'dan sürpriz bir atılım gerçekleşti. Şampiyonlar Ligi Final maçı için İstanbul'a gelen Rafaela Pimenta'nın sarı-kırmızılı kurmaylarla görüştüğü öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

DURSUN ÖZBEK TEKLİFLERİ AÇIKLADI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında oyuncularına Avrupa'dan olan ilgiden bahsetmişti. Sarı-kırmızılıların bir numarası yaptığı açıklamada, "5 oyuncumuza resmi transfer teklifi var" ifadelerini kullanmıştı.

SACHA BOEY DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'ın genç sağ beki Sacha Boey bu sezon Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu. 22 yaşındaki oyuncu bu süreçte tam 33 resmi müsabakada forma şansı buldu. Sacha Boey bu karşılaşmalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Fransız sağ bek aynı zamanda 4 asist üretti.

Haberin Devamı

Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi Galatasaray ile masaya oturdu

DEVLERİN TAKİBİNDE

Sarı-kırmızılıların genç sağ beki bu sezon gösterdiği performansla, Fransa U-21 Milli Takımı'ndan davet aldı. Avrupa'dan dev takımların radarındaki Sacha Boey'a Newcastle United, Ajax, Benfica, Arsenal ve Roma'nın ilgi duyduğu öğrenildi.

Sacha Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

HAALAND'IN MENAJERİ YETKİ İSTEDİ

Sporx'in haberine göre; Bu sezon yıldızı parlayan isimler arasında yer alan Sacha Boey için Nef Stadyumu'nda bir toplantı gerçekleştirildi. Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İstanbul'a gelen Erling Haaland'ın menajeri Rafaela Pimenta, Aslantepe'de Galatasaraylı yetkililerle bir araya geldi.

Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi Galatasaray ile masaya oturdu

Bu görüşmenin perde arkasında Sacha Boey'in yattığı öğrenildi. Fransız futbolcuyu çok beğenen Pimenta, Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede, "Bana yetki verirseniz Premier Lig'e en yüksek fiyattan satılmasını sağlarım" dedi. Galatasaray cephesi, henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi. Yetkililer düşünmek için zaman istedi.

Sarı-kırmızılılar, Boey için bir süre önce CAA Stellar menajerlik şirketi ile anlaşma sağlamıştı. Bu şirket Boey için ilk teklifi Arsenal'den getirdi. Ancak 20 milyon euronun üzerinde bir gelir bekleyen Galatasaray bu teklifi kabul etmedi.

Haberin Devamı

Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi Galatasaray ile masaya oturdu

Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey daha sonra Dijon'da kiralık olarak forma giydi. Galatasaray, Fransız sağ bekin bonservisini 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro karşılığında aldı.