Beşiktaş Beşiktaş, Kerem Atakan Kesgin'i açıkladı!

Beşiktaş, Kerem Atakan Kesgin'i açıkladı!

23.08.2022 - 19:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş; Gedson Fernandes, Wout Weghorst, Cenk Tosun, Romain Saiss, Emrecan Uzunhan, Jackson Muleka ve Arthur Masuaku'dan sonra 8. transferini gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar, Kerem Atakan Kesgin transferini açıkladı.

Beşiktaş, Kerem Atakan Kesgini açıkladı

Beşiktaş; Gedson Fernandes, Wout Weghorst, Cenk Tosun, Romain Saiss, Emrecan Uzunhan, Jackson Muleka ve Arthur Masuaku'dan sonra 8. transferini gerçekleştirdi. Kerem Atakan Kesgin transferi açıkladı.

Haberin Devamı

KEREM ATAKAN'IN BEŞİKTAŞ'TAKİ MAAŞI BELLİ OLDU
Demir Grup Sivasspor'dan 1.4 milyon Euro'ya alınan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İstanbul'da sağlık kontrolünden geçerek imzayı attı. Kerem Atakan Kesgin'in siyah-beyazlılardaki maaşı da belli oldu. Kerem Atakan resmi olmayan rakama göre Beşiktaş'tan her sezon için 5 milyon TL garanti ücret alacak.

SİVASSPOR'DAN VEDA MESAJI

Sivasspor da, Beşiktaş'ın transferi açıklamasının ardından genç orta saha oyuncusun için bir veda mesajı paylaştı.

Sivasspor'dan yapılan paylaşımda, "Futbolcumuz Kerem Atakan Kesgin'in transferi için Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Kerem Atakan'a bugüne kadar kulübümüze verdiği emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde sonsuz başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

KEREM KİMDİR?
Kerem Atakan Kesgin, 5 Kasım 2000 yılında Tokat Turhal'da doğmuştur. Orta saha mevkiinde oynayan 1.76 metre boyundaki futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da ve Türkiye U-19 millî takımında forma giymektedir. Futbola 2011'de Turhal Gençlerbirliği'nde başladı. Eski Bucasporlu futbolcu Hüseyin Nazlı vasıtasıyla 2013 yılında Bucaspor altyapısına transfer oldu. 4 Nisan 2017 tarihinde altyapısından yetiştiği Bucaspor'la iki yıllık sözleşme imzalayarak profesyonel oldu. 31 Ocak 2018 tarihinde Göztepe'ye transfer oldu.

2015'te başlayan millî takım kariyerinde Türkiye U-15, Türkiye U-16, Türkiye U-17 millî takımlarında forma giydi. Türkiye U-17 millî takımıyla 2017 yılında Hırvatistan'da düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynadı. Halen Türkiye U-19 millî takımında forma giymektedir.

Yazarlar