Beşiktaş Beşiktaş peşindeydi! Galatasaray transfer teklifi yaptı

Beşiktaş peşindeydi! Galatasaray transfer teklifi yaptı

26.01.2023 - 19:48 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer ve tescil döneminin başlamasının ardından çalışmalarını hızlandıran Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray bir kez daha karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların şartlarını zorladığı genç yıldıza Galatasaray'ın resmi transfer teklifinde bulunduğu vurgulandı.

Beşiktaş peşindeydi Galatasaray transfer teklifi yaptı

Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak için transfer yarışında olan Galatasaray ve Beşiktaş bir kez daha karşı karşıya geldi. Süper Lig'in iki devinin 19 yaşındaki futbolcu için devrede olduğu aktarıldı. Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu genç yıldız adayı için Galatasaray'ın transfer teklifini ilettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Beşiktaş'ın peşinde olduğu Amir Hadziahmetovic için Konyaspor'a çok sayıda transfer teklifi gitti. Yeşil-beyazlılar, hem Beşiktaş hem de Galatasaray'ın yaptığı teklifleri şu ana kadar kabul etmedi. 25 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu için Konyaspor'un 6 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtildi.

Beşiktaş peşindeydi Galatasaray transfer teklifi yaptı

Beşiktaş'ın Konyaspor'a 3 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ancak yeşil-beyazlıların, siyah-beyazlılardan Emrecan Uzunhan'ı da istediği kaydedildi. Galatasaray'ın transfer teklifi ise Konyaspor'un ilgisini çekmedi.

OMAR COLLEY GÜNDEMDEYDİ

Beşiktaş ve Galatasaray transfer çalışmalarında bir kez daha karşı karşıya geldi. Süper Lig'in iki devinin Sampdoria forması giyen Omar Colley'in peşinde olduğu kaydedildi. İtalyan basını, tecrübeli futbolcu için Beşiktaş ve Galatasaray'ın temaslarına başladığını yazdı. Süper Lig devlerinin Omar Colley için bilgi aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş peşindeydi Galatasaray transfer teklifi yaptı

Gambiyalı futbolcuya Cremonese ile birlikte Premier Lig'den de ilginin bulunduğu kaydedildi. 30 yaşındaki stoper için Serie A ekibi Salernitana'nın en ciddi talip olduğu vurgulandı. Sampdoria'nın Omar Colley için gelecek kiralama tekliflerine sıcak bakmadığı belirtildi.

Gambiyalı stoper için satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinin gelmesi halinde ancak satın alma opsiyonunun zorunlu olması halinde Sampdoria'nın transfere izin verebileceği belirtildi. Sampdoria'nın Omar Colley için 4 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

ALEXIS TIDIBI YARIŞI

Amir Hadziahmetovic ve Omar Colley transferlerinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Galatasaray bir kez daha aynı oyuncunun peşine düştü. Luca Bendoni'nin haberine göre; Galatasaray, Alexis Tibidi'yi transfer etmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların genç oyuncu için Stuttgart'a resmi teklifte bulunduğu kaydedildi. Alexis Tidibi için Beşiktaş'ın da şartlarını zorladığı ve hala gündemde tuttuğu belirtildi.

Beşiktaş peşindeydi Galatasaray transfer teklifi yaptı

Fransız futbolcunun şu anda Fransa'nın Troyes şehrinde olduğu aktarıldı. Troyes'un da ilgisinin bulunduğu genç oyuncu için transfer sürecinin hızlı bir şekilde ilerlediği kaydedildi. Avusturya Bundesliga ekiplerinden Altach'ta kiralık olarak forma giyen 19 yaşındaki sol kanat bu sezon 18 müsabakada şans buldu. Fransız oyuncu bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı ve 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesindeki Alexis Tibidi'nin Stuttgart ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Entente Sportive Aiglons Brive altyapısında keşfedilen 19 yaşındaki oyuncu, 2021-2022 sezonu başında Toulouse altyapısında Stuttgart altyapısında bedelsiz olarak transfer oldu. Genç oyuncu sezon başında Avusturya Bundesliga ekibi Altach'a kiralandı.

Beşiktaş peşindeydi Galatasaray transfer teklifi yaptı

BEŞİKTAŞ'TA HAREKETLİ BAŞLADI

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer dönemine oldukça hızlı bir başlangıç yapıldı. Siyah-beyazlıların golcüsü Wout Weghorst'un kiralık anlaşması Burnley tarafından feshedildi. Beşiktaş bu ayrılıktan kasasına 2 milyon 825 bin euro koydu. Siyah-beyazlılara veda eden bir diğer isim Francisco Montero oldu. İspanyol savunmacı, Bundesliga 2 temsilcisi Hamburg'a kiralandı.

Haberin Devamı

Hamburg'a kiralanan Francisco Montero'nun sezon sonuna kadar olan maaşının Bundesliga 2 temsilcisi tarafından karşılanacağı belirtildi. Öte yandan Hamburg ile yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklandı. Siyah-beyazlılar, Al Nassr'dan ayrılan Vincent Aboubakar ile transfer için anlaşma sağladı.

OĞULCAN DÖNDÜ, GİTTİ

Galatasaray'ın sezon başında Giresunspor'a kiraladığı Oğulcan Çağlayan'ın kiralık anlaşması feshedildi. Tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılılara dönmesinden kısa bir süre sonra Pendikspor'un yolunu tuttu. Oğulcan Çağlayan'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak Spor Toto 1. Lig ekibinde forma giyeceği belirtildi.