Beşiktaş Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi! 2+1 yıllık anlaşma

Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi! 2+1 yıllık anlaşma

21.07.2023 - 07:33 | Son Güncellenme:

Kevin N'Koudou ve Nathan Redmond'un ayrılığı sonrasında kanat arayan Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi. İspanyol futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı.

Beşiktaş rotasını Uzak Doğuya çevirdi 2+1 yıllık anlaşma

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor... Transferin başlarında sessiz kalan, yalnızca Somaspor'dan Emrecan Bulut'u renklerine bağlayan ve Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a aynı gün de Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye kaptıran Kara Kartal taraftarına saç baş yoldurtmuştu.

Haberin Devamı

Bugün resmi açıklamalar bekleniyor
Ancak yönetim her fırsatta 'Sakin olun, en iyi kadroyu kuracağız' telkinleriyle camiaya seslenmişti. Ardından uçaklar art arda inmeye başladı. Önceki gün Southampton'un Brezilyalı stoperi Lyanco, İstanbul'a getirildi, dün de Lens'in ön liberosu Jean Onana geldi. Sabah saatlerinde ise Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey, Türkiye'ye ayak bastı. Üç futbolcunun da bugün resmi olarak açıklanması beklenirken Siyah-Beyazlı yönetim bir hamle daha yaptı.

2+1 yıla 'evet' dedi
Kevin N'Koudou ve Nathan Redmond'un ayrılığı sonrasında kanat arayan Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi! Çin ekibi Shanghai Port forması giyen Matias Vargas için bir süredir nabız yoklayan Ahmet Nur Çebi ve ekibi transferde mutlu sona çok yakın. İki sezon önce Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen ve Süper Lig'de müthiş bir çıkış yakalayan İspanyol futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş rotasını Uzak Doğuya çevirdi 2+1 yıllık anlaşma

Pazarlıklarda makas daraldı
Çin temsilcisi ise geçen sezon 4 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı 26 yaşındaki kanat için 3.5 milyon Euro talep ediyordu. Beşiktaş 2.5 milyon Euro'luk önerisini 3 milyon Euro'ya çıkarınca pazarlıklarda makas iyice daraldı. En kısa sürede kulüplerin de anlaşması ve transferin resmiyete kavuşması bekleniyor.

Milli oyuncuyla yollar ayrılıyor
Öte yandan milli sol bek Umut Meraş'la da yollar ayrılacak gibi gözüküyor. Siyah-Beyazlılar'la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncunun da takımdan ayrılmak istediği ve kamp dönüşünde Beşiktaş'la vedalaşacağı öğrenildi.

Yazarlar