Beşiktaş Beşiktaş'ın genç yıldızına Genk kancası! Transfer listesine dahil edildi

Beşiktaş'ın genç yıldızına Genk kancası! Transfer listesine dahil edildi

24.07.2023 - 19:46 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde hareketli bir sürece giren Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların genç yıldızını Belçika ekibi Genk'in transfer etmek istediği iddia edildi.

Beşiktaşın genç yıldızına Genk kancası Transfer listesine dahil edildi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ın genç oyuncusuna Belçika ekibi Genk'in talip olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Genk'in genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği Belçika basını tarafından duyuruldu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

3 TRANSFER YAPILDI

Beşiktaş'ta kurmaylar şu ana kadar kadrosuna 3 yeni futbolcuyu dahil etti. Siyah-beyazlılar, Somaspor'dan Emrecan Bulut'u kadrosuna kattı.

Fransız ekibi Lens'le Jean Onana transferi için anlaşma sağlandı. 23 yaşındaki önlibero için 4 milyon 40 bin euro bonservis bedeli ödendi. Leicester City ile sözleşmesi sona eren Daniel Amartey de Beşiktaş ile sözleşme imzaladı.

AYRILIKLAR YAŞANDI

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sona eren Welinton, Nathan Redmond, Alexandru Maxim, Tayfur Bingöl, Dele Alli, Georges Kevin N'Koudou ve Atiba Hutchinson ile yollar ayrıldı.

Siyah-beyazlıların Faslı stoperi Romain Saiss, Katar ekibi Al-Sadd'a transfer oldu. Genç oyunculardan Abdullah Aydın, Emre Bilgin, Bilal Ceylan ve Badra Cisse kiralık olarak takımdan ayrıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın genç yıldızına Genk kancası Transfer listesine dahil edildi

GENK'TEN SEMİH KILIÇSOY'A KANCA

Belçika basınında yer alan habere göre; Genk, Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy'u transfer listesine dahil etti. Genk'in genç santrforu transfer etmek istediği kaydedildi.

Beşiktaşın genç yıldızına Genk kancası Transfer listesine dahil edildi

17 yaşındaki santrfor, Beşiktaş altyapısında yetişti. Semih Kılıçsoy, siyah-beyazlılarda Şenol Güneş tarafından Almanya kampında değerlendirilmişti. Genç forvet geride kalan sezonda 4 müsabakada sonradan oyuna dahil olmuştu.

Beşiktaşın genç yıldızına Genk kancası Transfer listesine dahil edildi

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 17 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 175 bin euro. Semih Kılıçsoy, U-19 Milli Takımı'nda 1 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar