Beşiktaş Beşiktaş'ta, Badra Cisse ayrıldı! Sessiz sedasız transfer oldu, antrenmanlara başladı

Beşiktaş'ta, Badra Cisse ayrıldı! Sessiz sedasız transfer oldu, antrenmanlara başladı

01.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta altyapıdan yetişen ve sezon başında A takım kampına dahil edilen Badra Cisse ile yollar ayrıldı. 20 yaşındaki stoperin yeni adresi belli oldu. Badra Cisse'nin yeni takımında antrenmanlara başladığı öğrenildi.

Beşiktaşta, Badra Cisse ayrıldı Sessiz sedasız transfer oldu, antrenmanlara başladı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta ara transfer ve tescil döneminde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlıların genç savunmacısı Badra Cisse, sessiz sedasız bir şekilde kulüpten ayrıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan ayrılan Badra Cisse'nin yeni adresi belli oldu. 20 yaşındaki Fildişili stoperin yeni takımında antrenmanlara başladığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

EMİRHAN İLKHAN, TORİNO'YA GİTTİ

Beşiktaş'ta sezon başında genç oyuncularla yollar ayrıldı. Siyah-beyazlılarda altyapıdan yetişen Emirhan İlkhan, Rıdvan Yılmaz ve Serdar Saatçı, Avrupa'nın yolunu tuttu. Beşiktaş'ta yeni sözleşme imzalanan Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli sezon başında Torino tarafından ödendi. Serie A ekibi, 4 milyon 500 bin euro bedelle Emirhan İlkan'ı kadrosuna dahil etti.

Beşiktaş'tan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Emirhan İlkhan'ın bir sonraki satışından yüzde 15 pay alınacağı belirtildi. Emirhan İlkhan, Torino formasını ilk devrede 4 maçta giydi. Genç orta saha ara transfer döneminde Sampdoria'ya kiralandı. Emirhan İlkhan burada da 2 müsabakada forma şansı buldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta, Badra Cisse ayrıldı Sessiz sedasız transfer oldu, antrenmanlara başladı

RIDVAN YILMAZ, İSKOÇYA'NIN YOLUNU TUTTU

Siyah-beyazlılardan sezon başında ayrılan bir diğer isim Rıdvan Yılmaz oldu. 21 yaşındaki sol bek, İskoçya ekibi Rangers ile anlaşma sağladı. Rıdvan Yılmaz'ın transferi için Rangers, Beşiktaş'a 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Genç sol bekin sözleşmesinde şartlara bağlı 2 milyon 250 bin euroluk bonus maddesi yer aldığı kaydedildi. Öte yandan Rıdvan Yılmaz'ın bir sonraki satışından elde edilen kardan Beşiktaş'ın yüzde 20 pay alacağı belirtildi.

21 yaşındaki oyuncu bu sezon Rangers'ta 9 maçta forma şansı buldu. Rıdvan Yılmaz bu müsabakalarda 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Beşiktaşta, Badra Cisse ayrıldı Sessiz sedasız transfer oldu, antrenmanlara başladı

SERDAR SAATÇI, BRAGA İLE ANLAŞTI

Beşiktaş'ta sezon başında Valerien Ismael ile sorun yaşayan ve kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı da Avrupa'nın yolunu tuttu. Portekiz temsilcisi Braga, 20 yaşındaki savunmacı için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Serdar Saatçı'nın anlaşmasında şartlara bağlı 1 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı kaydedildi. Öte yandan Beşiktaş'ın bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı belirtildi.

Genç stoper, Braga'da hem A hem de B takımda forma şansı buldu. 20 yaşındaki savunmacı 9 maçta Braga formasını giydi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta, Badra Cisse ayrıldı Sessiz sedasız transfer oldu, antrenmanlara başladı

AVTANDIL, AL WAHDA'YA TRANSFER OLDU

Beşiktaş'ta altyapıdan yetişen 18 yaşındaki orta saha Avtandil Duishoev ile de yollar ayrıldı. Kırgızistanlı oyuncu, Al Wahda'nın rezerv takımına transfer oldu. Beşiktaş'ın bu transfer için herhangi bir bedel almadığı öğrenildi.

BADRA CISSE DE AYRILDI

Beşiktaş'ta ara transfer ve tescil döneminde bir ayrılık daha yaşandığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz sezon altyapı için transfer edilen Badra Cisse, Romanya'nın yolunu tuttu.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael yönetiminde A takım kampına dahil edilen 20 yaşındaki savunmacı, Werder Bremen maçında forma şansı buldu. Siyah-beyazlılarda U-19 Takımı'nda forma şansı bulan Badra Cisse, 8 maçta oynadı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Beşiktaşta, Badra Cisse ayrıldı Sessiz sedasız transfer oldu, antrenmanlara başladı

CLUJ İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Romanya ekibi Cluj, 20 yaşındaki stoperi ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna dahil etti. Beşiktaş'ın ilk başta olumsuz yanıt verdiği Rumen ekibinin teklifini daha sonra kabul ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Badra Cisse için kulüpler arasında yapılan anlaşmada bir opsiyon maddesinin bulunup bulunmadığı henüz netlik kazanmadı. Fildişili stoperin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.