Beşiktaş Beşiktaş'tan Aboubakar'ın yerine dünya yıldızı golcü!

Beşiktaş'tan Aboubakar'ın yerine dünya yıldızı golcü!

19.12.2023 - 09:21 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlayan Beşiktaş, golcü arayışlarına başladı. Bu gelişmenin ardından dünya yıldızı bir ismin Beşiktaş'a kiralık olarak önerildiği öğrenildi.

Beşiktaştan Aboubakarın yerine dünya yıldızı golcü

Siyah-Beyazlılar’da Vincent Aboubakar, önce kadro dışı bırakılmış ardından diğer 4 futbolcu gibi affedilmişti. Takımla çalışmalara kaldığı yerden devam eden deneyimli isimle bu duruma rağmen ocak ayında yolların ayrılması bekleniyor. Arap yarımadasından gelen teklifleri şimdiden değerlendirmeye alan Kamerunlu golcünün yerini doldurmak için de yönetim şimdiden düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Aboubakarın yerine dünya yıldızı golcü

WERNER ÖNERİLDİ

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetime, menacerler aracılığıyla Almanya Bundesliga temsilcisi Leipzig’in formasını giyen Timo Werner önerildi. Yönetimin, tecrübeli oyuncuyu değerlendirmeye aldığı bildirildi. 

TARAFTARIN GÜRÜLTÜSÜNE DAYANAMAMIŞTI!

RB Leipzig’in yıldızı Timo Werner, 2017 yılında Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşma sırasında o dönemki adıyla Vodafone Park’taki tezahürat ve ıslıkların gürültüsüne dayanamayarak oyundan çıkmıştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında yedek kulübesinden kulak tıkacı isteyen Werner, bir süre tıkaçla sahada yer alsa da gürültüye dayanamadı 32. dakikada oyundan çıkmak istediğini belirterek yerini Klostermann’a bıraktı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Aboubakarın yerine dünya yıldızı golcü

Dönemin RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl maçın ardından konuyla ilgili olarak, “Werner oyun içinde bir sorun yaşadı ve dinlenmek istedi. Nefes alamadığını söyledi ama şu an durumu iyi” ifadelerini kullanmıştı.