Beşiktaş Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi! Genç yıldız gündeme geldi

Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi! Genç yıldız gündeme geldi

28.07.2023 - 18:23 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Yerli rotasyonuna takviyede bulunmak isteyen idarecilerin sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü.

Beşiktaştan sürpriz transfer hamlesi Genç yıldız gündeme geldi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Hücum hattına yerli bir ismi dahil etmek isteyen siyah-beyazlıların genç oyuncuyu radarına aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

22 yaşındaki Hollanda asıllı futbolcu için Avrupa'dan da çok sayıda takımın devrede olduğu öğrenildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KADROYA 3 TAKVİYE YAPILDI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralanan Arthur Masuaku'nun bonservisinin alınmasının ardından takıma 3 takviye yapıldı. Siyah-beyazlılar, TFF 2. Lig ekibi Somaspor'dan Emrecan Bulut'u kadrosuna dahil etti.

Savunma kurgusuna eklenen isim Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey oldu. Ganalı stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Lens forması giyen Jean Onana, 4 milyon euroluk bedelle takıma dahil edildi.

Beşiktaştan sürpriz transfer hamlesi Genç yıldız gündeme geldi

AYRILIKLAR YAŞANDI

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sona eren Welinton, Nathan Redmond, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Georges Kevin N'Koudou, Dele Alli, Tayfur Bingöl ve Alexandru Maxim ile yollar ayrıldı. Süper Lig devinde forma giymek istemeyen Romain Saiss, Katar ekibi Al Sadd'ın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Genç oyuncular Ahmet Gülay, Emre Bilgin ve Bilal Ceylan kiralık olarak takıma veda etti.

Beşiktaştan sürpriz transfer hamlesi Genç yıldız gündeme geldi

ELAYİS TAVŞAN GÜNDEMDE

Sports Digitale'in haberine göre; Beşiktaş'ta kurmaylar daha önce de gündeme gelen Elayis Tavşan'ı yeniden radara aldı. Siyah-beyazlıların transfer etmek istediği genç futbolcuya Avrupa'dan da çok sayıda talibin olduğu öğrenildi.

NEC Nijmegen formasını geçtiğimiz sezon 35 maçta giyen Elayis Tavşan, 4 gol sevinci yaşadı. 22 yaşındaki oyuncu aymı zamanda 5 asist üretti. Eredivisie ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Elayis Tavşan'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 400 bin euro.

Beşiktaştan sürpriz transfer hamlesi Genç yıldız gündeme geldi

Victoria '04 Vlaardingen altyapısında futbola başlayan Elayis Tavşan daha sonra Sparta Rotterdam, Telstar ve NEC Nijmegen formaları giydi. NEC Nijmegen, genç oyuncu için 200 bin euro bonservis bedeli ödedi. Hollanda U-21 Milli Takımı'nda 10 maça çıkan Elayis Tavşan, 4 gol atma başarısı gösterdi.