Beşiktaş Beşiktaş'tan ters köşe! Bruno Genesio derken Hollanda'dan teknik direktör iddiası

Beşiktaş'tan ters köşe! Bruno Genesio derken Hollanda'dan teknik direktör iddiası

02.01.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın ters köşe bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların, tecrübeli teknik direktörle anlaşma sağladığı aktarıldı.

Beşiktaştan ters köşe Bruno Genesio derken Hollandadan teknik direktör iddiası

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışlarının devam ettiği dönemde Hollanda'dan bomba bir iddia ortaya atıldı. Voetbal International; Bruno Genesio ile anlaşması beklenen siyah-beyazlıların flaş bir hamlede bulunduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın şu anda boşta olan Giovanni van Bronckhorst ile görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu aktarıldı. Giovanni van Bronckhorst'un Türkiye'de çalışmaya sıcak baktığı kaydedildi. Taraflar arasındaki anlaşmanın an meselesi olduğu vurgulandı.

Giovanni van Bronckhorst'un Beşiktaş'a getirmesi beklenen yardımcı antrenörü de haberin ayrıntılarında yer aldı. Giovanni van Bronckhorst'un Feyenoord'daki eski yardımcısı Jean-Paul van Gastel'in de Beşiktaş'a gelebileceği kaydedildi.

Hollanda ekibi NAC Breda'da teknik direktörlüğüne devam eden Jean-Paul van Gastel'in Türkiye'ye gelmek istediği aktarıldı. Beşiktaş'ın Jean-Paul van Gastel için tazminat ödemeye açık olduğu vurgulandı. NAC Breda'nın ise Jean-Paul van Gastel'i bırakmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

KUPA CANAVARI

Giovanni van Bronckhorst, teknik direktörlük kariyerine Feyenoord'un altyapısında başladı. Hollandalı teknik direktör daha sonra GZ R&F ve Rangers'ı da çalıştırdı. Giovanni van Bronckhorst kariyerinde şu başarılara imza attı:

2 - Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu
2 - Hollanda Kupası şampiyonluğu
1 - Hollanda Eredivisie şampiyonluğu
1 - İskoçya Kupası şampiyonluğu

SERGEN YALÇIN'DAN ÖZEL MADDE CEVABI

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası öne çıkan adaylardan Sergen Yalçın, Antalyaspor ile anlaşma sağladı. Antalyaspor'a imza töreninde konuşan Sergen Yalçın "Kontratınızda Beşiktaş'tan teklif gelirse serbest kalır maddesi var mı" sorusuna şu cevabı verdi:

"Böyle bir madde yok. Antalyaspor'a severek, inanarak geldik. Mayıs ayına kadar kontrat yaptık ama sonrası açık."

AYBABA, SKORER'E AÇIKLAMIŞTI

Razvan Lucescu iddialarına yönelik Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Skorer'e açıklamalarda bulunmuştu. Gündeme gelen iddiaların gerçek olmadığını belirten Samet Aybaba, Rumen teknik adamla herhangi bir görüşme yapılmadığını ve teknik direktör adayları arasında yer almadığını dile getirmişti.

Aybaba ayrıca Razvan Lucescu'nun babası Mircea Lucescu ile de yalnızca fikir alışverişi yapıldığını söylemişti.

Haberin Devamı

Yazarlar