Fenerbahçe Braga'nın da transfer etmek istediği Bruma için Fenerbahçe'ye rüya gibi teklif!

Braga'nın da transfer etmek istediği Bruma için Fenerbahçe'ye rüya gibi teklif!

20.05.2023 - 11:39 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de gelecek sezonun hazırlıkları da sürüyor. Takıma katılacak ve ayrılacak isimler belirlenmeye başlandı. Sezon ortasında Braga'ya kiralanan Bruma için Fenerbahçe'ye resmi teklif geldi.

Braganın da transfer etmek istediği Bruma için Fenerbahçeye rüya gibi teklif

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın ardında ikinci sırada bulunan ve şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak isteyen Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda da adını finale yazdırmak istiyor. İki kulvarda da iddiasını sürdüren sarı-lacivertlilerde gelecek sezonun planlaması yapılmaya başlandı. Yapılacak transferler ve takımdan ayrılacak isimler netlik kazanmaya başlarken sezon ortasında Braga'ya kiralanan ve muhteşem bir performans sergileyen Bruma için Fenerbahçe'ye resmi teklif geldi. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ARDA GÜLER-JESUS KRİZİNİN PERDE ARKASI

11 Mayıs tarihinde Milliyet Gazetesi’nde Jorge Jesus ile futbolcular arasındaki bağın koptuğuna dair yayınlanan haberde bu duruma dikkat çekilmişti. Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan bu durumda da Arda’nın hareketi anlık değil, tamamen bir birikimin sonucunda gerçekleşti. Zaten takımın genelinde de benzer bir rahatsızlık olduğu kaydedildi.

Jorge Jesus’un en ufak bir hatada dahi kenara gelip oyunculara çok sert bir şekilde bağırması takımda rahatsızlık yaratıyor. En ufak bir pas hatası, yanlış bir koşu ya da top kaybında Jorge Jesus’tan çok ciddi reaksiyonlar gelebiliyor. Böyle bir durumun ardından futbolcular bir anda hem tribünde hem de sosyal medyada hedef haline gelebiliyor, ağır eleştiriler alabiliyor. Aynı zamanda forma adaleti konusunda da zaman zaman oyuncuların endişeleri bulunuyor. Tüm bunlar alt alta sıraladığında takımın genelinde bir birikim yaşandı. Patlama noktası da Trabzonspor maçında Arda Güler’in hareketiyle oldu.

Haberin Devamı

Braganın da transfer etmek istediği Bruma için Fenerbahçeye rüya gibi teklif

MEHDI TAREMI İDDİASI

Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe, Porto forması giyen Mehdi Taremi'yi transfer gündemine dahil etti. Sarı-lacivertlilerin İranlı santrforu transfer etmek istediği aktarıldı.

Jorge Jesus'un transferdeki etkisinden bahsedilen haberde, Portekizli teknik direktörün gelecek sezon sarı-lacivertlilerde kalması halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı. İranlı forvetin transferdeki ilk tercihinin Premier Lig olduğu ifade edildi.

Mehdi Taremi bu sezon Porto formasını 48 resmi maçta giydi. Tecrübeli futbolcu bu müsabakalarda rakip fileleri 26 kez havalandırma başarısı gösterdi. İranlı forvet aynı zamanda 13 asist üretti.

Braganın da transfer etmek istediği Bruma için Fenerbahçeye rüya gibi teklif

ZAHA'DAN ŞOKE EDEN TALEP

İspanya'dan El Mundo Deportivo Gazetesi, Suudi Arabistan kulüplerinin de peşinde olduğu Zaha ile Barcelona'nın yanı sıra Arsenal, Chelsea, Juventus ve Marsilya'nın ilgilendiğini iddia etti.

Palace'ın, haftalık 130 bin Pound verdiği futbolcusuna yeni sözleşme için 200 bin Pound'a kadar çıktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Ayrıca tecrübeli ismin, kendisine talip olan kulüplerden imza parası olarak 9 milyon Pound, yıllık da yaklaşık 4.5 milyon Pound talep ettiği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Braganın da transfer etmek istediği Bruma için Fenerbahçeye rüya gibi teklif

PORTO'DAN BRUMA İÇİN 7.5 MİLYON EURO

Portekiz ligi ekibi Porto, Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Bruma için Sarı-lacivertlilere resmi teklif yaptı.

Fenerbahçe'nin sezon başında PSV'den kiraladığı ve devre arasında da 4.2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanıp transfer ettiği Bruma'ya Portekiz'den flaş bir teklif geldi.

Portekiz devi Porto, Portekizli oyuncu Bruma için Sarı-lacivertli kulübe 7.5 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceicao, Bruma'yı takımında görmek istediğini yönetime bildirdi.

Devre arasında Braga'ya kiralanan Bruma, Portekiz ekibinde çıktığı 18 müsabakada 4 gol ve 5 asistlik performans sergileyerek Portekiz basınında geniş yer bulmuştu.

Braganın da transfer etmek istediği Bruma için Fenerbahçeye rüya gibi teklif

BRAGA DA RESMİ TEKLİFTE BULUNMAYA HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe'nin 2022-23 sezonu transferlerinden olan Bruma, Sarı-Lacivertlilere geldikten kısa bir süre sonra ağır bir sakatlık geçirmişti. Fenerbahçe'nin o süreçte lisansını iptal ettiği Bruma, ara transfer döneminde Braga'ya kiralanmıştı.

Haberin Devamı

ortekiz basını, Bruma'yla ilgili transfer iddiasında bulundu. Ojogo'nun geçtiği habere göre Braga, Bruma'nın bonservisini almak adına Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Haber detayında Bruma'nın Braga'da mutlu olduğu ve Fenerbahçe'nin de transfere sıcak bakabileceği belirtildi.

Fenerbahçe devre arasında Bruma'nın zorunlu satın alma opsiyonunu kullanıp oyuncunun bonservisini 4,25 milyon Euro karşılığında almıştı.

Braganın da transfer etmek istediği Bruma için Fenerbahçeye rüya gibi teklif

Yazarlar