Fenerbahçe Fenerbahçe-Zaha görüşmesinde sıcak gelişme! Menajeri İstanbul'dan ayrıldı

Fenerbahçe-Zaha görüşmesinde sıcak gelişme! Menajeri İstanbul'dan ayrıldı

20.05.2023 - 11:53 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Wilfried Zaha'nın peşine düşmüştü. 30 yaşındaki futbolcunun transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe-Zaha görüşmesinde sıcak gelişme Menajeri İstanbuldan ayrıldı

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, İngiltere Premier Ligi'nin yıldızlarından biri olan Crystal Palace'tan Wilfried Zaha'nın peşine düştü.

Haberin Devamı

ABİSİ KADIKÖY'DEYDİ

2015'ten beri aralıksız olarak Palace forması giyen Zaha'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Alınan bilgiye göre Fildişi Sahilli futbolcunun menajeri ve aynı zamanda abisi Herve Zaha, kulübün davetlisi olarak önceki gün Kadıköy'deki Trabzonspor karşılaşmasını tribünden takip etti.

Fenerbahçe-Zaha görüşmesinde sıcak gelişme Menajeri İstanbuldan ayrıldı

CRYSTAL PALACE'TAN ZAHA AÇIKLAMASI

Sezon Fransız teknik adam Patrick Vieira yönetiminde giren Crsyal Palace'ta 1 Nisan'da oynanan Leicester City mücadelesi öncesi göreve tecrübeli çalıştırıcı Roy Hodgson getirilmişti. İngiliz çalıştırıcı, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Zaha ile ilgili olarak; "Kulüp, Wilfried Zaha ile yeni sözleşme için görüşmelere devam ediyor.Sonuç ne olacak bilmiyorum ama tek isteğim, onu gelecek sezon Crystal Palace'ta görebilmek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

PAZARLIKLAR HIZ KAZANDI

Kanarya'nın, hem sol kanat hem de forvet pozisyonlarında görev yapabilen 30 yaşındaki kanat oyuncusunun şartlarını sorduğu, pazarlıkların hız kazandığı öğrenildi. Artık kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Zaha transferinde Sarı-Lacivertliler'in ciddi rakipleri olduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe-Zaha görüşmesinde sıcak gelişme Menajeri İstanbuldan ayrıldı

DEVLER DE PEŞİNE DÜŞTÜ

İspanya'dan El Mundo Deportivo Gazetesi, Suudi Arabistan kulüplerinin de peşinde olduğu Zaha ile Barcelona'nın yanı sıra Arsenal, Chelsea, Juventus ve Marsilya'nın ilgilendiğini iddia etti.

ŞOK TALEP: 9 MİLYON POUND İMZA, 4.5 MİLYON POUND YILLIK İSTİYOR

Palace'ın, haftalık 130 bin Pound verdiği futbolcusuna yeni sözleşme için 200 bin Pound'a kadar çıktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Ayrıca tecrübeli ismin, kendisine talip olan kulüplerden imza parası olarak 9 milyon Pound, yıllık da yaklaşık 4.5 milyon Pound talep ettiği iddia ediliyor.

MENAJERİ TALEPLERİNİ İLETTİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Wilfried Zaha’nın temsilcisi, Fenerbahçe ile görüşüp, oyuncunun taleplerini iletti ve İstanbul’dan ayrıldı. Fenerbahçe, Zaha’ya kısa süre içinde geri dönüş yapacak.