Fenerbahçe Bruma, Fenerbahçe'yi seçme nedenini açıkladı: Telefon aldım ve...

Bruma, Fenerbahçe'yi seçme nedenini açıkladı: Telefon aldım ve...

27.06.2022 - 13:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin PSV Eindhoven'dan kiraladığı Bruma, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu arada Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda deneyimli oyuncu takıma dönerek, çalışmalara başladı.

Bruma, Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı: Telefon aldım ve...

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını milli takımdan dönen oyuncularla sürdürdü. Antrenman sonrası yeni transfer Bruma basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

PELKAS EVLENDİ
Dimitris Pelkas hayatının en önemli imzasını attı. Yunan futbolcu, Kiveli Marda ile evlendi. Dimitris Pelkas ile Kiveli Marda çiftinin düğününe Fenerbahçe camiasının önemli isimleri katıldı.

ESMA SULTAN YALISI'NDA EVLENDİLER
Dimitris Pelkas ile Kiveli Marda çiftinin düğün merasimi Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki, Teknik Direktör Jorge Jesus, teknik ve idari kadrosunun yanı sıra futbolcular çiftin düğününe katıldı.

Bruma, Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı: Telefon aldım ve...

FENERBAHÇE TİRANA GOL YAĞDIRDI
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev’le eşleşen Fenerbahçe, özel maçta Arnavutluk temsilcisi Tirana ile karşı karşıya geldi. Mücadele Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde oynandı. Müsabakayı baştan sonra üstün götüren sarı-lacivertliler sahadan 4-0'lık zaferle ayrıldı. Fenerbahçe'nin gollerini 9'uncu dakikada Mergim Berisha, 53'üncü dakikada Filip Novak, 84'üncü dakikada Dimitris Pelkas ve 88'inci dakikada Mbwana Samatta kaydetti.

Haberin Devamı

HENRİQUE İYİ BAŞLADI
Sarı-lacivertlilerde yeni transfer Lincoln Henrique ilk iki golde asist yapan isim oldu. Brezilyalı futbolcu ilk maçında Shkupi'ye karşı fileleri havalandırma başarısı göstermişti.

BRUMA: YENİ SİSTEME ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM

PSV Eindhoven'dan kiralanan Bruma, idmanın ardından açıklamalarda bulundu. Yeni sezona hep birlikte başladıklarını dile getiren Portekizli yıldız, "Takım çok iyi çalışıyor, sıkı çalışıyor. Bu sezon ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz var sezon sonunda. Bunun için çalışıyoruz. Sezona yeni başladık, henüz bir hafta oldu. Ben de kendi potansiyelimi biliyorum. Öncelikli hedefim takıma yardım etmek. Yavaş yavaş yüzde 100'ümüze ulaşmak istiyorum. Bizim için önemli olan şey, ilk resmi maça kadar hazır olmak. Bunun için de en üst düzeyde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda yeni bir sistemle oynuyorum, buna alışmaya çalışıyorum. Yeni takım arkadaşlarıma da alışmam gerekiyor. Zaman ilerledikçe her şey yoluna girecektir diye düşünüyorum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE İLK GELDİĞİMDE ÇOK GENÇTİM, ŞU ANDA DAHA TECRÜBELİYİM"
Galatasaray'a transfer olduğu dönemle ilgili gelen soruya yanıt veren Portekizli oyuncu, "Türkiye'ye ilk geldiğimde çok gençtim. Şu anda daha tecrübeliyim. Hem saha içinde hem saha dışında daha olgunum. iyi bir yolda olduğumu düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Bruma, Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı: Telefon aldım ve...

"HOCAMIZDAN BİR TELEFON ALDIM VE BANA BENİ İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"
Fenerbahçe'ye transfer olma sürecinden bahseden Bruma, "Transfer sürecinde hocamızdan bir telefon aldım. Kendisi bana beni istediğini söyledi, kulübün bu seneki hedeflerinden bahsetti. Ben de buraya gelmek istedim. Fenerbahçe zaten büyük bir kulüp, ben de bu takıma katkı sağlamak için buradayım. Umarım oyuncular en iyi performanslarında olur ve hedefimize ulaşırız" şeklinde konuştu.

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ VERMEK İSTİYORUM

Vaatler vermek istemediğini kaydeden Bruma, şunları söyledi: "Ben burada vaatler vermek istemiyorum. Çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüp takımıma yardımcı olmak istiyorum. Hedeflerimize ulaşmak istiyorum. Taraftarlarımız zaten benim oyun stilimi biliyorlar. Yavaş yavaş performansıma ulaşacağımı düşünüyorum. Sakinim. Elimden gelenin en iyisini vermek istiyorum."

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idmanla devam etti. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Sonrasında iki gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular, istasyon çalışmasıyla antrenmanın basına açık bölümünü tamamladı.

Bruma, Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı: Telefon aldım ve...

CAULKER GERİ DÖNDÜ
Fenerbahçe'de milli takımlardan dönen Altay, Ferdi, Szalai, Rossi, Serdar Dursun ve Caulker'a yo-yo testi uygulandı. Zajc öğleden sonra takıma katılacakken, sakatlığı süren Nazım Sangare ve dün evlenen Dimitris Pelkas idmanda yer almadı.

VITOR PEREIRA İSTEMEYİNCE…
Caulker 2019’da Türkiye’ye transfer olmadan önce Cardiff ve Southampton takımlarında da forma giydi. Ardından Alanyaspor’a gelen Caulker, geçen sezon başında Fenerbahçe’ye transfer oldu ancak, Vitor Pereira’nın planlarında yer almayınca Gaziantep FK’ya kiralık olarak gönderildi.

Haberin Devamı

Bruma, Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı: Telefon aldım ve...

KLOPP LIVERPOOL’A TRANSFER ETMİŞTİ
2009-2013 yılları arasında sadece 18 kez Tottenham forması giyen Caulker, 2016’da QPR’dan Liverpool’a kiralık olarak geldi. O dönem Jurgen Klopp’un bu transferi şaşkınlıkla karşılandı ve başarılı savunmacı sadece 3 kez oyuna girebildi. Bu maçlarda ise, Klopp onu forvet hattında gol araması için oyuna sokmuştu.

Bruma, Fenerbahçeyi seçme nedenini açıkladı: Telefon aldım ve...

MİLLİ TAKIMINI DEĞİŞTİRDİ
Daha önce İngiltere Milli Takımı’nda oynayan Steven Caulker’ın, Sierra Leone Milli Takımı forması giymesine izin verildi. Bir dönem Tottenham ve Liverpool formaları giyen 29 yaşındaki futbolcusu, bu kararla birlikte Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele edbildi. aulker, babası tarafından dedesi Batı Afrika ülkesinden geldiği için Sierra Leone forması giymeye hak kazandı.