Galatasaray Son dakika - İşte Hamamcıoğlu'nun teknik direktörü! Aysal 3 gün önce görüştü, olumlu yanıt aldı

Son dakika - İşte Hamamcıoğlu'nun teknik direktörü! Aysal 3 gün önce görüştü, olumlu yanıt aldı

03.06.2022 - 12:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü'nün 11 Haziran'da yapacağı başkanlık seçimi için geri sayım sürüyor. Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu'nun seçimi kazandığı takdirde takımı emanet etmeyi planladığı isim belli oldu. Hamamcıoğlu'na desteğini açıklayan eski başkanlardan Ünal Aysal, 3 gün önce dünyaca ünlü teknik adamla görüştü ve olumlu yanıt aldı. İşte detaylar...

Son dakika - İşte Hamamcıoğlunun teknik direktörü Aysal 3 gün önce görüştü, olumlu yanıt aldı

Galatasaray Kulübü'nde heyecan dorukta... Sarı-kırmızılı kulüp 11 Haziran'da 39. başkanını seçecek. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, başkanlık için kozlarını paylaşacak. İki aday toplantı düzenleyerek üyelere projeleri hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Son dakika - İşte Hamamcıoğlunun teknik direktörü Aysal 3 gün önce görüştü, olumlu yanıt aldı

DURSUN ÖZBEK'İN LİSTESİ

Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Eray Yazgan, Levent Yaz, Cemal Özgörkey, İsmail Sarıkaya, Mehmet Cibara ve Dikran Gülmezgil. Yedek liste: Can Natan, Emir Aral, Cansu Ak, Tanur Lara Yılmaz ve Cem Soylu. 

Haberin Devamı

HAMAMCIOĞLU'NUN LİSTESİ:

Osman Kocaman, Murat Özer, Boğaç Göncü, Sadık Burçin Tunçel, Mehmet Emre Mısırlı, Levent Apaydın, Nizam Hışım, Cevat Genç, Utku Dönmez ve Murat Karaman. Yedek liste: Ender Merter, Abdullah Metin Tutçuoğlu, Namık Kemal Martı, Suat Sarı ve Kaan Artukoğlu

Haberin Devamı

Son dakika - İşte Hamamcıoğlunun teknik direktörü Aysal 3 gün önce görüştü, olumlu yanıt aldı

TORRENT'LE DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORLAR

İki aday da mevcut başkan Burak Elmas'ın Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından göreve getirdiği Domenech Torrent'le yola devam etmeyi düşünmüyor. İspanyol teknik adamın tazminat bedeli ise 2 milyon 160 bin euro (38 milyon 321 bin TL).

AYSAL'DAN HAMAMCIOĞLU'NA DESTEK

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal başkanlık seçimlerinden Eşref Hamamcıoğlu'na destek vereceğini dile getirmişti. Hamamcıoğlu seçildiği takdirde sarı-kırmızılı takımın başına Roberto Mancini'yi getirmeyi planlıyor. 

Son dakika - İşte Hamamcıoğlunun teknik direktörü Aysal 3 gün önce görüştü, olumlu yanıt aldı

3 GÜN ÖNCE GÖRÜŞME YAPTI, OLUMLU GERİ DÖNÜŞ ALDI

Ajansspor'da yer alan habere göre; Aysal, 2013-14 sezonunda beraber çalıştığı Roberto Mancini ile 3 gün önce görüşme gerçekleştirdi. Eski başkan, Galatasaray'ın yeniden başına geçme noktasında, İtalyan futbol adamından olumlu geri dönüş aldı. 

450 MİLYON DOLAR GELİR 

Seçim öncesi Dursun Özbek tarafı gayrimenkul projeleri ve kasa kolaylığı vaatlerini ön plana çıkarırken, Eşref Hamamcıoğlu ekibi de önümüzdeki hafta flaş açıklamalar yapmayı planlıyor. İnan Kıraç, Ünal Aysal ve Adnan Öztürk'ün denklemin içine dahil olmasıyla seçim yarışı başka boyut kazandı. Şu an iki Riva geliri kadar bir projeden, yaklaşık 450 milyon dolar gibi astronomik rakamın kazanılacağından bahsediliyor. 

Haberin Devamı

YABANCI SPORTİF DİREKTÖR

Adnan Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu'nun Sportif A.Ş. kısmını devraldıktan sonra futbol yapılanmasıyla da bizzat ilgilenmeye başladı. Öztürk, yabancı bir sportif direktörle şu sıralar temasta.

 

Yazarlar