Galatasaray Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünder'i açıkladı: Görüşmeler sürüyor!

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünder'i açıkladı: Görüşmeler sürüyor!

24.08.2022 - 16:16 | Son Güncellenme:

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların transfer gündemine dair önemli bilgiler verdi.

Süper Lig'in ilk 3 haftasında 2 galibiyet 1 yenilgi alarak 6 puan toplayan Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Özellikle stoper, sol bek, kanat forvet ve santrfor bölgesine transfer yapması beklenen Galatasaray'da önemli isimler gündemde yer alıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'a Galatasaray gündemini değerlendirdi. Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

"YA ZİRVE OLACAK YA KAOS"

"Galatasaray için Ümraniyespor maçı tahmin edilenden daha zor oldu. Önemli olan kötü oynarken kazanmak. Bafetimbi Gomis bu süreçte iki maçta da çok kritik gollere imza attı. Galatasaray için çok değerli bir galibiyet oldu. Ümraniyespor maçı kazanılmasıydı ciddi bir olumsuzluk olacaktı. Maç oynanırken Okan Buruk eleştirileri vardı. Net bir şekilde bu hafta daha zorlu geçerdi. Trabzon maçı öncesi gergin ortam ortadan kalktı ama Galatasaray'da anlayamadığım bir gerginlik var. Bir beklenti var. Geçen sezonki travma var. Galatasaray normal bir sezon yaşamıyor. Bu sezonu tahmin edemiyorum. Ya zirve olacak ya kaos olacak. Normal bir sezon yaşamıyoruz. Rakiplerin performansları ve kadrolarına bakıyorsun ama sen içerde farklı şeyler yaşıyorsun. Galatasaray'ın 3 haftada 4 penaltısı verilmemiş ses çıkaramıyorsun. Galatasaray tarihinin en vasatlaşan sezonunu yaşadı. Söylediklerim sadece Kerem için geçerli değil ama benim için asgari ücret kazanıp ay sonunu getiremeyen insan mutsuzdur. Galatasaray'ın mutsuzluk çözümüne değil yapılan hakem hatalarına yoğunlaşması lazım. Galatasaray'ın odaklanması gereken başka konular var. Kendi maçlarına müdahil olmayan VAR kararlarının rakiplerinin maçlarına etkis etmesi gündem olması lazım. Yayıncı kuruluşun pozisyon tekrarlarının Galatasaray maçlarındaki tekrar sayısı ile rakiplerin maçlarındaki aynı değil. Bu konulara yoğunlaşılması gerekiyor.Galatasaray'ın ön taraftaki beceriksizliği ortada zaten ama geçiş döneminde önemli olan kötü oynanan maçları kazanmak. Ben de Galatasaray'ın oynadığı futbolu beğenmiyorum."

Haberin Devamı

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

"SACHA BOEY'İN AYRILIĞI GÜNDEMDE YOK"

"Sacha Boey'in bilgisi bende teyitli değil ama İtalyan kaynaklı haberlerin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. İki maça göre almazlar. Keşke 2-3 milyon Euro verseler diyeceğim ama şu an öyle bir durum yok. Omar olmayacak gibi. Sacha Boey devam edecek. Dubois de takıma kısmi olarak katılıyor. Verona ve Udinese olmaz. Ben duymadım."

Haberin Devamı

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

"MUTSUZ OLAN AYRILACAK! BİR OPERASYON BAŞLATILDI"

"Galatasaray'da sadece bir kişi değil birkaç kişi mutsuz. Kim mutsuz olur? Oynamayan veya şans bulamayan Hakkının yenildiğini düşünen, parası yatmayan kişi mutsuzdur. Bugün Galatasaray'da 3 maçta 2 galibiyet kabul edilebilir ama mtusuzluk ve ayrılık haberleri bana çok masum gelmiyor. Hayat sizin dışarıya aktardığınız gibi çok masum değil. Burada belli ki birileri bir operasyon peşinde. Kimisi bu operasyonun içinde olur kimisi alet olur. Galatasaray'da şans bulamayan yerli oyuncular mutsuz. Yerli ve milli bir sorun var Galatasaray'da... Yerli sorunu diye daha önce belirtmiştim. Galatasaray'ın yerli oyuncu performansı problem. Yerlilerin hal ve hareketleri ile tavırları problem. Kim oynamıyor? Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu... Bir de Kerem ile ilgili maddi konular konusunda bir mutsuzluk durumu var. Galatasaray'da Taylan'a da Berkan'a değer veridliğini düşünüyorum. Oğulcan da olmadı. Ömer Bayram da hocanın sistemine uygun değil. Ömer Bayram'la alakalı daha önce farklı haberlerim oldu ama hayat bu yapacak bir şey yok. Sen beni yaptığım bir haber yüzünden hedef gösteriyorsun ama bugün gelinen noktada antrenmandaki performansın yeterli bulunmuyor. Dün bir kondisyon çalışması vardı Florya'da insanlar bir Torreira'ya bakıyor bir de Ömer Bayram'a bakıyor. Kendine ve vücuduna iyi bakman gerekir çünkü senin işin bu. Maksimumuna ulaşman gerekiyor. Sporcu, performansıyla ön plana çıkıyor. Koşu mesafesinde Galatasaray iyi. Mücadele eden bir takım. Okan Buruk 3 maçtır Ömer Bayram ve Oğulcan Çağlayan'ı 2 maçtır da Taylan Antalyalı'yı kadroya almadı. Son maçta Berkan süre alamadı. Bu oyuncuların mutsuz olduğu yazılıyor. Okan Buruk şu an Galatasaray'ın patronu. Yerliler bir operasyon başlattıysa Okan Buruk bunun önlemini alacaktır. Perde arkasında 'Okan Buruk'a darbe yapmak'... Okan Buruk benim çok güvendiğim ve destek verdiğim bir isimdir. Galatasaray taraftarı ve camiası da çok zekidir. Galatasaray taraftarı Okan Buruk'a bu desteği verecek. Kim ne planlıyorsa planlasın hiçbir karşılığı olmayacak. Galatasaray tarihinde kimler geldi geçti. Hiç alakası olmayan futbolcular insanları hayal kırıklığına uğratacak işlerin içine girmeyecekler. Gerekli önlemlerin alınacağını biliyorum ve düşünüyorum. Mutsuz olan gidecek. Galatasaray, Berkan'a 4 milyon Euro verdi. Öyle istediği yere gidemez. Cristiano Ronaldo bazen yedek kalıyor. Kimse kusura bakmasın. Herkesin yeteneği ve kabiliyeti vardır. İyi topçu olmak farklı bir meziyet. Zekan, tekniğin iyi seviyede olacak. Berkan için 4 milyon Euro verilecek ama sonrasında 'Ben mutsuzum gideyim.' böyle bir şey yok."

Haberin Devamı

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

Haberin Devamı

"KEREM VE YUNUS'A ZAM YAPILACAK"

"Az para alan kimse tribe girmesin artık. Birileri tribe giriyor diye Galatasaray kaybediyor. Buna önlem alacaklar. İsterseniz dünyanın en iyi oyuncularını getirin birlikteliği sağlayamazsanız o zaman başarı gelmez. Kerem geçen sezonki vasatlığın içinde kendini gösterdi ve Galatasaray'da belli bir noktaya geldi. Ya yıldız olmaya evrilecek ya da başka bir noktaya... Bugün biraz daha kaliteli oyuncuların da gelmeziyle yeni bir rol üstlenecek. Şu anda içinde bulunduğu durum Kerem'i daha da motive etmeli. Bu yaşadıkları Kerem'i daha fazla kamçılamalı. Kerem bazı problemler yaşamış olabilir ama bu durum onu kamçılamalı. Her şeyin bir bedeli var. Bu zam Kerem ve Yunus'a yapılacak ama Kerem'in yerinde olsam bunu dert edinirim. Kerem'in Marcao ve Van Aanholt ile yaşadığı olaylar vardı. 3. Ligden Galatasaray'a geldi ve yaşadığı durumun farkında olmalı. Galatasaray yönetimi bu süreci yönetecek."

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

"HAZARD VE ICARDİ GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE"

"Transferde vakit azalıyor. Galatasaray'ın 3 haftalık performansına bakacak olursak önceliği stoperken 3 haftada 2 gol atması rotayı değiştirdi. Galatasaray'ın savunma değil hücum problemi var. Bugün Galatasaray'da an plan hücum transferi gündemde. Hazard, Galatasaray'ın ilgilendiği oyunculardan biri. Galatasaray oyuncunun durumunu araştırıyor. Forvet bölgesi için Belotti ve Icardi arasında gidip gelindi. Belotti, İtalya'da kalmak istiyorum diyerek Roma'ya imza attı. Icardi'deki durum biraz farklı. Galatasaray'ın Icardi'ye ilgisi var. PSG tarafı Galatasaray'ın teklifini değerlendiriyor. Galatasaray, Icardi ile ciddi şekilde ilgileniyor. Seferovic ve Gomis'in önüne tartışılmayacak bir isim arıyor Galatasaray ve bu ismin Icardi olma olasılığı yüksek. Beklenti üst düzeyde. Icardi diyip farklı bir isim gelirse taraftar tepki gösterir. Seferovic, Galatasaray'ı kesmedi. Icardi ismini doğrulattım. İtalyanlar ve Fransızlar bu haberleri giriyor. Galatasaray'la Wanda Nara arasında bir görüşme gerçekleştirdi. Süreç olumlu ilerliyor. Galatasaray'da Icardi heyecanı başladı. Zor bir transfer. Bugün Premier Lig'den de istenen bir oyuncu. Belotti de Galatasaray'ın gündemindeydi ama İtalya'da kalmayı tercih etti. Şu anda listenin ilk sırasında Icardi var. Galatasaray'da kanat ve forvet transferleri ses getirecek."

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

"TRAORE ÇOK İLGİNÇ BİR TRANSFER"

"Bertnard Traore'nin Başakşehir'den alacağı para 5 milyon Euro... Bu 5 milyon Euro'nun 1.5 milyon Eurosunu Başakşehir verecek geri kalan 3.5 milyon Euro'yu Burkina Fasolu bir iş adamı karşılayacak. Çok ilginç bir transfer. Başakşehir'i tebrik etmek lazım. Hazard'ın ve Icardi'nin durumuna bakılıyor. Stoper ve sol bek konusu gündemin 3'üncü ve 4'üncü sırasındaki öncelik."

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

"ICARDI TRANSFERİNDE OYUNCU TARAFINDA PROBLEM YOK"

"Icardi transferinde oyuncu tarafında bir problem yok. PSG'den çok ciddi bir rakam kaznaıyor. PSG yıllık ücretinin büyük bir bölümünü karşı tarafın ödemesini ister. Sonuçta Icardi'den bahsediyoruz. Burada transferi PSG'nin tavrı belirleyecek. PSG'de beklentileri karşılayamaması gayet anlaşılabilir bir durum."

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

"GALATASARAY, HAZARD İÇİN MASADA"

"Hazard transferi için Galatasaray masadaki kulüplerden birisi. Hazard'ın yıllık ücreti çok fazla. Bu transfer için de Icardi transferinin bir benzeri yaşanıyor. Galatasaray yıllık ücretinin bir kısımını karşılamak istiyor. Hazard tarafında da oyuncuda problem yok. Peşinde koşulan isimler olabilitesi olan oyuncular. Şartlar sizi bu noktaya getirdi. Erden Timur'un iş bitiriciliğine ihtiyaç var."

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

"CENGİZ ÜNDER AYRILIRSA GALATASARAY'A GELİR"

"Efecan Karaca, Galatasaray'ın istediği oyunculardan biriydi ama istenilen rakam 2 milyon Euro. Galatasaray bu parayı veremez. Galatasaray'ın yerli sorunu var. Biraz kaliteli olan yerli oyuncuların ismi Galatasaray ile anılacak. Cengiz Ünder, Marsilya'dan ayrılırsa Galatasaray'a gelir. Galatasaray ve Marsilya arasında bir pazarlık yok ama bu transferin gerçekleşme ihtimali olabilir. Cengiz'in vücut diline bakılırsa bir sorun yaşanmış gibi duruyor. Bu birkaç gün Cengiz Ünder konusu konuşulacak."

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

"BALOTELLI KONUSUNU BAŞKANA SORDUM"

"Balotelli ile ilgili bir bilgi vereyim. Balotelli konusunu Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a sordum. Balotelli'yi soruyorlar diye sordum, "Maçtan sonra açıklamayı yaptım. Aynen arkasındayım. 4 milyon Euro'yu veren Balotelli'yi alır." dedi. Başkanın sorduğum soruya verdiği cevap budur. Galatasaray'ın bir temasının olmadığını fakat parayı ödeyen kulübün Balotelli'yi transfer edeceğini ifade etti."

Canlı yayında Eden Hazard, Mauro Icardi ve Cengiz Ünderi açıkladı: Görüşmeler sürüyor

İŞTE TRANSFERDEKİ SON DURUM"

"Özetlemek gerekirse Cengiz Ünder konusu gündemde. Galatasaray kaliteli yerli oyunculara yöneliyor. Mauro Icardi konusu çok ciddi. Görüşmeler sürüyor. Eden Hazard da gündemde ama biraz sorun var. Bu hafta transfer açıklanmayacak. Ümraniyespor maçı sonrası öneml bir isimle görüştüm. Bu hafta transfer olur mu diye sordum ama olmayacağını ifade etti. Bu işler belli olmaz ama bana denilen bu hafta transferin açıklanmayacağı yönünde."