Beşiktaş Canlı yayında Ghezzal'ın bilinmeyenlerini açıkladı! Galatasaray detayı

Canlı yayında Ghezzal'ın bilinmeyenlerini açıkladı! Galatasaray detayı

01.08.2023 - 13:51 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş önderliğinde gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlı ekibin transfer gündemini canlı yayında değerlendirirken yıldız futbolcu Ghezzal hakkında bilinmeyenleri de açıkladı.

Canlı yayında Ghezzalın bilinmeyenlerini açıkladı Galatasaray detayı

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipte yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer TV canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Gazeteci Serdar Sarıdağ, yıldız futbolcu Ghezzal hakkında bilinmeyenleri de açıkladı.

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

GHEZZAL'IN SAKATLIK DURUMU

"Ghezzal, sakatlıktan yeni çıktığı için bu maçlarda riske etmeyelim diyebilirler. Ama hep bir belirsizlik var. Ghezzal sıkıntısında herkes suçu üstüne almalı. O dönem biliyorum Ahmet Nur Çebi, Ghezzal'a bu paraları vermek istemiyordu ama taraftar baskısı ve Galatasaray'a gitme korkusuyla transfer bitirildi. Gerçekten de Beşiktaş almasa Galatasaray'a gidecekti."

Canlı yayında Ghezzalın bilinmeyenlerini açıkladı Galatasaray detayı

'GHEZZAL'A YAPACAĞIM YATIRIMI SEMİH'E YAPARIM'

"Zamanında söyledik Ghezzal'a göre plan yapmayın. Sağ açık alınmalı. Ben Ghezzal'a yapacağım yatırımı Semih Kılıçsoy'a harcarım daha iyi. Bu konuda sessizlik var, acaba gitmek mi istiyor? Bu nasıl sakatlık? Daha ağır sakatlıkları olup da dönenler oldu. Ghezzal'ın geçmişine bakın hangi kulüpte uzun süre kalmış. Herhalde menajeri söylüyor, '2 senede bir kulüp değiştirelim' diye."

Haberin Devamı

'AHMET NUR ÇEBİ'DEN AYNISINI İSTİYORLAR'

"Beşiktaş camiası çok saygın bir camia. Ahmet Nur Çebi'nin kazanma nedeni budur. Fikret Orman'a büyük bir tepki vardı masraflardan dolayı vs. Şimdi de Ahmet Nur Çebi'den aynısını istiyorlar. Bu yüzden iş adamları mali destek olarak uzak duruyor. Ljacic'in taksidi yeni ödendi."

'TEK GEÇERLİ ŞEY PARADIR'

"Beşiktaş'ta her şey başa döndü. Kulüp menajerlerin eline kaldı. onlar ne derse onu yapmak zorunda kalıyorsun. Transfer parayla olur. Futbolda tek geçerli şey paradır. Vay efendim 'Çok etkilendi o yüzden geldi' yalan."

'EV ALMAYI PLANLIYORDU, VAZGEÇMİŞ'

"Bir bilgi geldi, Ghezzal buradan ev almayı planlıyordu vazgeçmiş. Geçenlerde Dubai'ye gitmiş ev bakmış. Yatırım amaçlı mı, yoksa teklif mi var?"

'ŞENOL GÜNEŞ OLMASA 'NEDEN BU KADAR ÖDENDİ' DERDİM'

"Şenol Güneş olmasaydı, 'Rebic'e neden bu kadar ödendi' derdim. Ama Şenol Güneş var. Mario Gomez, Ryan Babel, Cenk Tosun hepsini sonradan milli takımlarına döndürdü. Rebic bildiğimizin yüzde 50'sini oynasa yeter."

Haberin Devamı

Canlı yayında Ghezzalın bilinmeyenlerini açıkladı Galatasaray detayı

TALİSCA İHTİMALİ

"Talisca'nın takımından bir yere gönderilme ihtimali yapılan transferler sonrası doğuyor. Çünkü orada da bir sınır var. Öyle bir ihtimal varsa Beşiktaş bunu değerlendirmeli. Yönetim yokladı ama her seferinde 'biz memnunuz' yanıtını aldı."

'KİMSEYİ ZORAKİ GETİRMEYECEKSİN'

"Kimseyi zoraki getirmeyeceksin. Roberto Pereyra'nın eşi bu kadar zorluk çıkarıyorsa, gelse bile burada da problem olabilir. Pereyra'dan başka futbolcu yok mu? Bulunur."

'GRAY İÇİN ÇOK UĞRAŞIYORLAR'

"Everton'dan Gray için çok uğraşıyorlar. Beşiktaş sağ açık olayını bir an önce çözmeli. Şenol Güneş, Ajax'tan Klassen'e soğuk bakıyor. Şu anki tabloda Lanzini daha önde. Daha iyi isimlere de bakılıyor."

'NİNO BEKLETİLİYOR'

"Muleka'ya ciddi teklif gelme ihtimali var diye bazı santrforlar ile görüşme halindeler. Nino da bekletiliyor, orta sahada bir fırsat transferi çıkar diye.

'TARAFTARLAR HAVAALANINA AKIN EDEBİLİR'

"Tanganga da Beşiktaş'ın listesinde. Eğer iyi bir orta saha bulunursa stoper kiralık olabilir. Ya da bonservisi elinde olan tecrübeli bir stoper olabilir. Beşiktaş, yıldız bir ismi açıkladığı zaman taraftarların havaalanına akın etme ihtimali var. Böyle planlar var."

Haberin Devamı

'ICARDİ VİDEOSU ORADA ÇEKİLDİ'

"Galatasaray, tüm dünyanın izlediği Icardi videosunu Beşiktaş'ın stadının olduğu yerde çekti ve orada bir sponsor yok. Ama çalışmalar devam ediyor."

VİTOR HUGO İDDİASI

"Vitor Hugo'nun daha önce de ismi geçti. Acele edilmiyor. Şenol Güneş, stoperlere yüksek ücretler harcanmasını istemiyor. Beşiktaş da orta saha veya hücum hattına bir fırsat transferi çıkabilir düşüncesiyle, ayrılan bütçeyi harcamıyor."

Yazarlar