Fenerbahçe Carlos Kameni'den Fenerbahçe çıkışı! 'Paramı vermediler'

Carlos Kameni'den Fenerbahçe çıkışı! 'Paramı vermediler'

10.11.2022 - 12:33 | Son Güncellenme:

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve daha sonra sözleşmesi feshedilen Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, Alman basınına yaptığı açıklamada sarı-lacivertli ekip için çarpıcı kelimeler kullandı.

Carlos Kameniden Fenerbahçe çıkışı Paramı vermediler

Daha önce Fenerbahçe forması ile 2 sezon geçiren Carlos Kameni, sarı-lacivertli kulübe dair dikkat çekici sözler kullandı. Alman basınına konuşan tecrübeli file bekçisi, Fenerbahçe'den ödeme almadığı için ayrıldığını dile getirdi.

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI HAYALİ SUYA DÜŞTÜ

18 Şubat'ta 38'inci yaşını kutlayan Carlos Kameni, futbol kariyerini Andorra'nın UE Santa Coloma ekibinde sürdürüyor. İlerleyen yaşına karşın Kamerun'la Dünya Kupası'nda sahne almak isteyen Kameni bu hayalini gerçekleştiremedi. Kamerun aday kadrosu açıklanırken yıldız kaleciye yer verilmedi.

YILLIK KAZANCI GÜNDEM OLMUŞTU

Fenerbahçe'nin 2017'de Malaga'dan bedelsiz olarak renklerine bağladığı Carlos Kameni, 2 yıl içinde Sarı-Lacivertli formayla sadece 14 kez sahaya çıktı.

Toplam 1260 dakika sahada kaldı. O dönem basında Kamerunlu kaleciye senelik 2,2 milyon Euro verildiği iddia ediliyordu. Yani deneyimli eldivenin Türkiye'deki bir dakikası 1,746 Euro tutarındaydı.

Carlos Kameniden Fenerbahçe çıkışı Paramı vermediler

ANDORRA LİGİ'NE GİTTİ

Haberin Devamı

Kameni bu sezon ise Andorra Ligi takımlarından UE Santa Coloma ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kameni, Andorra ekibinde çıktığı 2 karşılaşmada 4 gol yedi.

'FENERBAHÇE'DE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM'

Alman basınına koşuşan Kameni, şu ifadeleri kullandı: 

Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Carlos Kameni, "Şampiyonluğa sadece bir puan uzaktaydık ve kupa finalini kaybettik. Fakat ikinci yılın başında beni hiçbir sebep göstermeden listeye almadılar. Hayal kırıklığına uğradım” dedi.

'PARAMI ÖDEMEDİKLERİ İÇİN SÖZLEŞMEMİ İPTAL ETTİM'

Sözleşmesi hakkında konuşan file bekçişi, "Eylül-Aralık ayları arasında A takımla antrenman yaptım çünkü teknik direktör Phillip Cocu, beni bırakmak istemedi. Ama yılbaşından sonra yeni bir koç geldi ve beni tek başıma antrenmana gönderdiler ve zor günler yaşadım. Bana ödeme yapmadıkları için sözleşmemi iptal etmek zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

FIFA'YA GİTTİ

Fenerbahçe ile yollarını Ağustos 2019'da ayıran Carlos Kameni, sarı lacivertli kulübün kendisine verilen sözleri tutmadığını ve bu nedenle FIFA'ya gittiğini söylemişti.

RONALDO'NUN PENALTISINI KURTARMIŞTI

37 yaşındaki Kameni kariyerinin en iyi iş çıkardığı maçlarını ise Camp Nou'da Espanyol ile 0-0 berabere kaldıkları maçı, Bernabeu'da Malaga ile 0-0 berabere kaldıkları maçı ve Barcelona'ya karşı Ronaldo Nazario'nun penaltısını kurtardığı karşılaşmayı gösterdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Kamerunlu kaleci ayrıca kariyerinde Arsenal ve Barcelona'dan teklifler aldığını ancak bunların bazı nedenlerle gerçekleşmediğini belirtmişti.

ARMASIZ FORMA İLE SAHAYA ÇIKMIŞTI

Fenerbahçe'nin 2017 yılında Alanyaspor ile karşılaştığı mücadelede büyük bir dikkatsizlik yaşandı. Carlos Kameni'nin giydiği kaleci kazağında Fenerbahçe logosu bulunmadı. Kamerunlu kaleci ilk yarıda yeşil renkte forma ile sahada bulunurken sol göğsünde Fenerbahçe Arması yer almıyordu. İkinci yarıda ise forma değiştirildi ve tecrübeli kaleci Fenerbahçe Arması bulunan mavi şort ve mavi kazak ile sahaya çıktı.

Carlos Kameniden Fenerbahçe çıkışı Paramı vermediler