Fenerbahçe Chelsea'den Fenerbahçe'ye! Transfer için görüşmeler başladı

Chelsea'den Fenerbahçe'ye! Transfer için görüşmeler başladı

27.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe'de kurmaylar bir yandan da gelecek sezon planlamasına başladı. Sarı-lacivertlilerin bu sezon beklentilerin altında kalan başarılı oyuncuyla yollarını ayıracağı ve Chelsea'de forma giyen yıldız orta sahayı kadrosuna katmayı planladığı öne sürüldü.

Chelseaden Fenerbahçeye Transfer için görüşmeler başladı

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde bu sezon gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de ayrılması beklenen tecrübeli futbolcunun yerine listeye flaş bir ismin dahil edildiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Chelsea'de forma giyen başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak istediği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

CRESPO'NUN AYRILMASI GÜNDEMDE

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'de kurmaylar eksik bölgelere takviyeler için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin Miguel Crespo'nun ayrılık ihtimaline karşın adaylarını belirlediği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Estoril Praha'dan 1 milyon 500 bin euro bedelle kadrosuna dahil ettiği Portekizli orta saha için gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi. Miguel Crespo'nun bir sonraki satışından Estoril Praha'ya yüzde 20 pay verileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Chelseaden Fenerbahçeye Transfer için görüşmeler başladı

Miguel Crespo bu sezon Fenerbahçe'de 34 maçta forma şansı buldu. Portekizli futbolcu bu müsabakalarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı. 26 yaşındaki orta saha takım arkadaşlarına da 4 gol pası verdi. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

RUBEN LOFTUS-CHEEK İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fenerbahçe'nin Miguel Crespo'nun ayrılık ihtimaline karşın Ruben Loftus-Cheek'i takibe aldığı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin transfer görüşmelerine başladığı vurgulandı.

Chelseaden Fenerbahçeye Transfer için görüşmeler başladı

Miguel Crespo'nun satışından elde edilecek gelirin Ruben Loftus-Cheek transferinde kullanılacağı aktarıldı. Porto ve Sporting Lizbon'un transfer listesindeki Miguel Crespo'nun sözleşmesinin uzatılıp satılmasına sıcak bakıldığı belirtildi. Fenerbahçe'nin bu transferden elde edilecek geliri Ruben Loftus-Cheek transferine harcayacağı kaydedildi.

İngiliz oyuncunun Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 27 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 25 milyon euro. Ruben Loftus-Cheek, İngiltere Milli Takımı'nda 10 maçta şans buldu.

Chelseaden Fenerbahçeye Transfer için görüşmeler başladı

Tecrübeli orta saha, Chelsea'de bu sezon 28 müsabakada oynama fırsatı yakaladı. Başarılı oyuncu bu süreçte takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi. Chelsea altyapısında yetişen Ruben Loftus-Cheek, 2017-2018 sezonunda Crystal Palace, 2020-2021 sezonunda ise Fulham'da kiralık olarak forma giydi.

Haberin Devamı