İngiltere Premier Lig Cristiano Ronaldo bombası! Transfer için yeni aday

Cristiano Ronaldo bombası! Transfer için yeni aday

26.06.2022 - 20:02 | Son Güncellenme:

Manchester United'daki geleceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. 37 yaşındaki dünya yıldızı için transfer görüşmelerinin başladığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo bombası Transfer için yeni aday

Dünya futbolunun bir numarası olarak lanse edilen Cristiano Ronaldo hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Manchester United'daki geleceği merak edilen Portekizli yıldızla ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ SEZON ADA'YA DÖNDÜ

Juventus'tan ayrıldıktan sonra Manchester City'e transfer olacağı iddia edilen Cristiano Ronaldo, 2021-2022 sezonu başında Manchester United'ın yolunu tuttu. 37 yaşındaki oyuncu, Premier Lig devinde bir türlü istediği mutluluğu yakalayamadı.

Cristiano Ronaldo bombası Transfer için yeni aday

27 GOLE KATKI SAĞLADI

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz sezon Manchester United formasını 39 müsabakada giyme başarısı gösterdi. Portekizli golcü rakip fileleri 24 kez havalandırdı. 37 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. Premier Lig deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan golcünün güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak ifade ediliyor.

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Nacional altyapısında yetişen Cristiano Ronaldo daha sonra Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus'ta forma giydi. Dünyaca ünlü futbolcu için şu ana kadar toplamda 245 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo bombası Transfer için yeni aday

UNITED'DA MUTSUZ

Manchester United'dan ayrılması beklenen Cristiano Ronaldo hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Erik ten Hag'ın Portekizli yıldızı takımda kalmak için ikna edemediği kaydedildi. Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.

CHELSEA'NİN GÜNDEMİNDEYDİ

Ada basını kısa bir süre önce flaş bir iddiada bulundu. Chelsea'nin yeni sahibi Todd Boehly'nin, Portekizli futbolcunun transferi için Jorge Mendes ile görüştüğü kaydedildi.

Cristiano Ronaldo bombası Transfer için yeni aday

ROMA'YA ÖNERİLDİ

Cristiano Ronaldo için bir diğer transfer iddiası Çizme basınından geldi. La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Portekizli futbolcuya yeni bir takım arayan menajeri Jorge Mendes, Roma ile temasa geçti.

Jorge Mendes'in Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da menajeri olması transfer için olumlu bir etken olarak lanse edildi. Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho'nun öğrencisi olarak 164 müsabakada oynadı. Tecrübeli futbolcu 168 gol ve 49 asist üretti.

Dani Alves'in FC Barcelona kariyeri