Dünyadan Futbol Demba Ba'dan transfer itirafı! 'Bu karşınıza bir defa çıkan bir fırsattı'

Demba Ba'dan transfer itirafı! 'Bu karşınıza bir defa çıkan bir fırsattı'

08.07.2023 - 22:26 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Demba Ba açıklamalarda bulundu. Eski futbolcu, siyah-beyazlılarda oynadığı dönemde Çin'e transfer olduğu süreci anlattı. Demba Ba aynı zamanda Suudi Arabistan'a daha fazla oyuncunun transfer olmak istediğini belirtti.

Demba Badan transfer itirafı Bu karşınıza bir defa çıkan bir fırsattı

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Demba Ba suskunluğunu bozdu. Demba Ba, Suudi Arabistan'ın transfer politikası hakkında konuştu. Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde Çin'e gitmesiyle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Demba Ba açıklamasında, "Ben Beşiktaş'ta oynarken Çin'den teklif geldiğinde biraz düşündükten sonra kabul ettim çünkü bu karşınıza bir defa çıkan bir fırsattı ve bende bu fırsatı değerlendirdim" diye konuştu.

Suudi Arabistan'a daha fazla futbolcunun transfer olmak istediğini belirten Demba Ba, "Benim konuştuğum ve yakın olduğum menajerler daha fazla oyuncunun Suudi Arabistan'a transfer olmak istediğini söyledi ve bunlardan bazı cidden dünya yıldızı diyebileceğimiz isimler" açıklamasını yaptı.

Cristiano Ronaldo'nun transferi hakkında Demba Ba, "Cristiano Ronaldo'yu getirebiliyorsanız cidden bazı şeyleri göze almışsınız demektir ancak bu bir anda olacak bir şey değil. Çin'de bir ara herkese yüksek kontratlar verdi ancak yerli oyuncular için durum kötüleştiğinde hükümet bu duruma el attı, aynı şeylerin burada gerçekleşme ihtimali de var. Futbol kültürünü Avrupayla şu an için kıyaslamak imkansız. Avrupa da futbol insanların kanına işlemiş bunu hemen parayla değiştiremezsiniz, bunun için daha fazla zamana ve isteğe ihtiyacınız var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar