EURO 2024 Dünyanın gözü Kenan Yıldız'da! 10 kişilik liste

Dünyanın gözü Kenan Yıldız'da! 10 kişilik liste

14.02.2024 - 07:59 | Son Güncellenme:

EURO 2024 az süre kala İngiliz medyasının prestijli kurumu The Guardian Gazetesi, turnuvada parlaması muhtemel 10 kişiyi yazdı.

Dünyanın gözü Kenan Yıldızda 10 kişilik liste

İngiliz The Guardian Gazetesi, önümüzdeki yaz düzenlenecek ve Türkiye’nin de katılacağı EURO 2024’te parlaması beklenen genç yıldız adaylarını seçti. The Guardian’ın internet sitesinde yer alan özel içerikteki futbolcular arasında, Türkiye’den Kenan Yıldız da yer aldı.

Haberin Devamı

10 KİŞİLİK LİSTE
10 kişilik listenin en başında en büyük yıldız olarak, Real Madrid’deki ilk sezonunda harikalar yaratan İngiliz Jude Bellingham yer aldı. Real’de forma giyen Ay-Yıldızlılar’ın bir başka genç yeteneği Arda Güler, bu listede kendisine yer bulamadı.

'LİGİN EN HEYECAN VERİCİ İSİMLERİNDEN BİRİ'
Juventus’ta oynayan Kenan için The Guardian’da, “Bayern Münih’ten, Juventus akademisine geçti ve geçtiğimiz Aralık ayında bir anda Serie A’da tüm dikkatleri üzerine çekerek, ligin en heyecan verici atak oyuncularından biri haline geldi. Almanya’da doğdu ama ailesi üzerinden Türkiye’yi seçti. A Milli seviyedeki ilk golünü, Almanya’ya karşı attı” ifadeleri kullanıldı. Bu arada parlayacak oyuncular arasında Bayer Leverkusen’den Florian Wirtz ve Barcelona’dan Lamine Yamal da kendisine yer buldu.

Haberin Devamı

2029 YILINA KADAR İMZALAYACAK
Juventus ile 2027 yılının ortasına kadar sözleşmesi bulunan milli oyuncu, Torino ekinden gelen yeni sözleşme teklifini kabul etti. Çizme basını, Juventus'un Kenan Yıldız'a sunduğu yeni sözleşmenin detaylarını da paylaştı. Torino ekibi, golcü oyuncunun sözleşmesini 2029'a kadar uzatacak. Kenan'a yüzde 100 civarında bir zam yapılacağı da belirtildi

3 GOL ATTI
Kenan Yıldız, Juventus formasıyla tüm kulvarlarda 15 maça çıktı. 19 yaşındaki yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol üreterek skora etki etti.

Yazarlar