Galatasaray Dursun Özbek: Ahmet Çalık'ın Galatasaray'da kaptan olma hayali vardı

Dursun Özbek: Ahmet Çalık'ın Galatasaray'da kaptan olma hayali vardı

11.01.2022 - 13:02 | Son Güncellenme:

Konyaspor'un 28 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, bu sabah geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti. Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Spor camiasını yıkan vefat sonrası Ahmet Çalık'ın eski takımı Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek de açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: Ahmet Çalıkın Galatasarayda kaptan olma hayali vardı

Süper Lig ekibi Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Çalık'ın kullandığı araç Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Bu feci kaza sonrasında araçta tek bulunan Ahmet Çalık'ın vefat ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK: G.SARAY'A KAPTAN OLMA HAYALİYLE GELMİŞTİ

Ahmet Çalık'ın önceki takımı Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek de hayatını kaybeden eski futbolcusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek, TRT Spor'a bağlanıp trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'la ilgili "Çok beğendiğim bir futbolcuydu. İlhan Cavcav'la çok mücadele ettik, onu vermek istemedi. Sonrasında kadromuza kattık. O dönem İlhan ağabey ile görüştük, çok zor ikna oldu ve transfer gerçekleşti. Galatasaray'da kaptan olma hayaliyle gelmişti. Ama olmadı... Haberi alınca çok üzüldüm. Türk sporuna yakışan efendi bir kişilikti. Allah rahmet eylesin. Gençlerbirliği ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Yazarlar