Voleybol Ebrar Karakurt ve kulüp başkanı koridorda tartıştı! İtalyanlar duyurdu

Ebrar Karakurt ve kulüp başkanı koridorda tartıştı! İtalyanlar duyurdu

27.04.2023 - 11:47 | Son Güncellenme:

Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen Ebrar Karakurt maç sonunda başkan Leonardi'nin hışmına uğradı. İtalyan basının iddiasına göre koridordaki tartışma Ebrar'ın cevap vermesi üzerine alevlendi.

Ebrar Karakurt ve kulüp başkanı koridorda tartıştı İtalyanlar duyurdu

İtalya Kadınlar Voleybol Ligi play yarı final serisinde Igor Gorgonzola Novara, Imoco Conegliano'ya konuk oldu. Novara'nın gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde yer alması için mutlak kazanması gereken mücadeleyi Imoco 3-0 kazandı.

Haberin Devamı

Milli pasör çaprazı Ebrar Karakurt mücadeleyi 11 sayı ile tamamlarken Imoco'nun yıldızı Haak 15 sayı kaydetti. İki takım arasındaki ikinci mücadele cumartesi günü oynanacak.

SAYI KRALI EBRAR
Öte yandan İtalya Ligi'nde en skorer isim konumda Ebrar Karakurt bulunuyor. 510 sayı kaydeden milli yıldız, en yakın rakibi Isabelle 61 sayı fark attı. Ayrıca 41 ace atan Ebrar, lider Ekaterina'yı 2 ace geriden takip ediyor.

Imoco Conegliano-Igor Gorgonzola Novara 3-0 (25-16, 25-22, 26-24)
Imoco Conegliano: Robinson 12, Lubian 11, Wolosz 1, Plummer 13, Fahr 8, Haak 15, De Gennaro ( L), Gennari, Squarcini, De Kruijf. Girmeyin: Samedy, Carraro, Pericati (L), Gray

Igor Gorgonzola Novara: Bosetti 7, Danesi 8, EBRAR KARAKURT 11, Adams 1, Chirichella 1, Battistoni 1, Fersino (L), Carcaces 9, Bonifacio 2, Giovannini 2, Cambi 1. Girmeyin: Varela Gomez, Marelli (L) , Brescianlar

Haberin Devamı

EBRAR KARAKURT İLE BAŞKAN KORİDORDA TARTIŞTI
İtalyan basınının haberinde şu sözlere yer verildi; "Imoco karşısında alınan kötü mağlubiyet düşünüldüğünde, dün Novara için kesinlikle çok zor bir akşamdı. Ancak, Piyemonte ekibinin tek hassas noktası yenilgi değildi. Ebrar Karakurt ve takım patronu Leonardi arasında Imoco maçı sonrası koridorlarda tartışma çıktı. Soyunma odası ve basın odasına bitişik koridorlarda pek de hoş olmayan sözler havada uçuştu.

Ebrar Karakurt ve kulüp başkanı koridorda tartıştı İtalyanlar duyurdu

Tartışma, Leonardi'nin oyuncusunu profesyonel olmamakla suçlaması ve Ebrar'ın da aynı şekilde başkanı suçlaması üzerine alevlendi. Cumartesi günkü çok önemli maç düşünüldüğünde Novara'nın kazanma zorunluluğu olduğunu hatırlatırız."

Öte yandan İtalyan kulübünün ikinci maç öncesi açıklama yapması bekleniyor.

İLK 6 DIŞINDA KALMIŞTI
Daha öncesinde Novara'nın ligde Bergamo ile karşı karşıya geldiği maçta Ebrar ilk 6'da başlamamıştı. Ebrar ile ilgili kulüp açıklama yapmıştı ve buna göre disiplin nedeniyle teknik heyet ve yönetimin ortaklaşa aldığı bir karar ile ilk 6'nın dışında kaldığı belirtilmişti. Ancak Ebrar, Bergamo'nun kazandığı ilk sette Stefano Lavarini tarafından oyuna sokulmuştu.

Haberin Devamı

YENİ TAKIMI KALİNİNGRAD
Igor Gorgonzola Novara'ya 2 yıllık sözleşmeyle giden 23 yaşındaki milli pasör çaprazı Ebrar Karakurt sezon sonunda takımdan ayrılacak. Ebrar'ın yeni takımı Rusya takımlarından Lokomotiv Kaliningrad oldu.

İtalya basınından Ivolleymagazine'in iddiasına göre Ebrar için 800 bin dolar civarında teklif yapıldı. Öte yandan önümüzdeki sezon Rus kulüplerinin Avrupa kupalarında yer alması beklenmiyor