Voleybol Eczacıbaşı'nda eğlenceli anlar! Hande Baladın 'Zorro' oldu

Eczacıbaşı'nda eğlenceli anlar! Hande Baladın 'Zorro' oldu

10.02.2024 - 15:51 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Eczacıbaşı, Sultanlar Ligi'ndeki Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. İdmanın neşe kaynağı ise Hande Baladın oldu.

Eczacıbaşında eğlenceli anlar Hande Baladın Zorro oldu

2024 CEV Şampiyonlar Ligi play-off etabı ikinci karşılaşmasında, kendi evinde Ukrayna temsilcisi SC Prometey Dnipro’yu konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-20, 25-15, 23-25 ve 25-16‘lik set skorlarıyla 3-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Turuncu beyazlılar, çeyrek finalde grup etabındaki rakibi İtalyan temsilcisi Savino Del Bene Scandicci takımıyla karşılaşacak.

Haberin Devamı

Aldığı 20 sayıyla Kanadalı smaçör Alexa Gray karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi. 11 sayıyla kaptan Tijana Bokovic karşılaşmanın kazanılmasında önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular, 8 servis ve 13 blok sayısı elde etti.

Eczacıbaşında eğlenceli anlar Hande Baladın Zorro oldu

HANDE ÖNCE ZORRO OLDU SONRA SİMGE'NİN MASKESİNİ TAKTI
Sultanlar Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak Eczacıbaşı çalışmalarını sürdürüyor. Simge Aköz geçtiğimiz günlerde aldığı top darbesi nedeniyle burnunda çatlak oluşmuştu. Hande Baladın, maske ile hazırlıklarını sürdüren kaptan Simge'ye takılmadan edemedi. Önce 'Zorro' tarzı ile gözlerini kapatan Hande daha sonrasında Simge'nin maskesini denemeyi ihmal etmedi. O anlarda eğleneceli görüntüler ortaya çıktı.

Eczacıbaşında eğlenceli anlar Hande Baladın Zorro oldu

Eczacıbaşında eğlenceli anlar Hande Baladın Zorro oldu

 

Yazarlar