Galatasaray Erden Timur'dan Icardi açıklaması: Belli bir aşama kaydedildi

Erden Timur'dan Icardi açıklaması: Belli bir aşama kaydedildi

09.07.2023 - 17:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın transfer gündemine değinen Erden Timur, Icardi, Paredes ve Angelino hakkında da konuştu.

Erden Timurdan Icardi açıklaması: Belli bir aşama kaydedildi

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray'da Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

İsmi Galatasaray'la anılan yıldız futbolcuların durumu için bilgiler veren Erden Timur, Icardi'nin sarı-kırmızılı ekipteki geleceğine yönelik de konuştu.

Erden Timur'un açıklamaları şu şekilde:

'BİTTİ DİYEMEYİZ AMA...'

"Icardi'de belli bir aşama kaydedildi ama rakamlar çok yüksekti. PSG de yine Arabistan'dan oldukça yüksek bir teklif almıştı. Sonunda belli bir seviyeye düşmeye başladılar. Bitti diyemeyiz ama belli bir aşamaya geldi."

Erden Timurdan Icardi açıklaması: Belli bir aşama kaydedildi

'TRANSFER PİYASASI ÇOK YAVAŞ'

"Kamp sürecinin içine gelecek transfer inşallah olacak. Geçen sene olsa çok daha güzel şeyler söylerdim. Şu an Avrupa'daki transfer piyasası çok daha yavaş. Oyuncular, Suudi Arabistan'dan teklifler bekliyor."

'ŞU AN KİMSE TRANSFERE EVET DEMİYOR'

Haberin Devamı

"Şu an kimse transfere evet demiyor. Biz A grubu oyuncuyu hedefliyoruz. Geri kalanında da A-'yi hedefliyoruz. Büyük kulüpler de aynı şekilde A+ oyuncuları beklediği için bizim talip olduğumuz oyunculara talip oluyorlar."

'KULÜBÜYLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR'

"Angelino ile belli bir noktaya geldik. Kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor. Paredes ve kulübü diğer alternatiflerle de görüşüyor, bekliyoruz."

Erden Timurdan Icardi açıklaması: Belli bir aşama kaydedildi

'TARAFTARLARIMIZIN GÖNLÜ RAHAT OLSUN'

Bu sene tüm takımlar için geçerli bu, 100 lira kazanıyorsanız, 50 lira bankaya gidiyor. Umarsızca, planlar yapmamak gerekiyor. Bu gerçekliklere karşı biz hedefimizi değiştirmedik. Üst seviye oyuncuları takıma dahil etmek istiyoruz ve bu nedenle daha çok çalışacağız. Suudilerden dolayı stratejimizi değiştirmedik. Taraftarımızın gönlü rahat olsun.

'İLK ÖNCE ONU BİTİRMEMİZ GEREKİYOR'

"Forvete alacak oyuncu buluyorsunuz ama önce Mauro var. İlk önce onu bitirmeniz gerekiyor. Birini getirdiğinizde diğerinin gelme ihtimali daha da zorlaşıyor. Tanımadığınız bir oyuncuyu ikna etmek bu konuda kolay değil."

'OLUMSUZ BİR ŞEY OLSA DA ÇULLANSAK'

"Galatasaray'ın içinde de bir şeyler bekleyen ve olumsuz bir şey olsa da çullanalım diyen birçok insan var. Camianın içinde bu tip insanlar var. Seçimin her tarafında vardım, ama bana atanmış yönetici diyorlar. Ben, her zaman artılarımız ve eksilerimizin konuşulmasından yanayım. Galatasaray, demokrasinin beşiğidir. Kendi hatamızı da biz söyleyelim."

Haberin Devamı

'OYUNCULARIMIZA TEKLİFLER VAR'

"Nelsson, Zaniolo, Boey, Kerem, Yunus, Barış, Taylan, Emre, Emin Bayram, Berkan gibi oyuncularımıza teklifler var. Avrupa'daki güzel liglerden de teklifler alıyoruz. Eğer satılırlarsa bizim planlamamız var. Suudi Arabistan bu tarz hamleler yapmasaydı, çok ciddi planlarımız vardı. Bu hazırlıklarımızdan dolayı, bazı oyuncuları takip ediyoruz. Kim giderse alternatifleri var. Kamada hiç gündemimizde olmadı."

 'BİR GÖRÜŞMEMİZ OLDU'

"Sebastian Szymański ile ilgilendik. Bir görüşmemiz oldu, maaş skalamız var. Belli maaşların üzerine çıkmamamız gerekiyor."

'RASHİCA'YI BİZ DE İSTİYORUZ'

"Rashica'yı biz de çok istiyoruz, ancak bonservisi çok yüksek tıpkı Szymanski gibi. Şu an Rashica için ödememek isteyeceğimiz para farklı. Talisca, yüksek maaş alan bir oyuncu. O maaşları bizim karşılamamız mümkün değil. Talisca'yı isteriz, ama o maaşları karşılamak çok zor. Rashica, Galatasaray'da oynamak istiyor. Bonservisi yüksek. Rakamı düşürmeye çalışıyoruz."

Haberin Devamı

'ZANİOLO'NUN KALMASINI İSTİYORUZ'

"Zaniolo çok büyük bir yetenek. İtalya'nın Messi'si olarak çıktı. Büyük rakam olmadıkça onu satmak istemiyoruz. Hayalindeki kulüpler gelip kafasını karıştırırsa onu bilemeyiz. Bunlar futbolun içinde var. Zaniolo burada mutlu, onun kalmasını istiyoruz."