Galatasaray Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Transfer için tek şart sundu

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Transfer için tek şart sundu

28.12.2023 - 19:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırırken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların, Beşiktaş'ın eski futbolcusunu gündemine aldığı öğrenildi. Eski Beşiktaşlı futbolcunun transferde tek bir şartının bulunduğu aktarıldı.

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda Transfer için tek şart sundu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de hedeflerine ulaşmayı planlayan sarı-kırmızılıların, eski Beşiktaşlı için harekete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların eski yıldızının Galatasaray'a transferinde tek şart sunduğu vurgulandı. Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray, Rangers forması giyen Rıdvan Yıldız'ı kadrosuna katmak için kollarını sıvadı.

Sarı-kırmızılı kurmayların milli futbolcu için transferdeki planını hazırladığı belirtildi. Galatasaray idarecilerinin devre arasında Rıdvan Yılmaz'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı düşündüğü aktarıldı.

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda Transfer için tek şart sundu

İskoç ekibiyle sözleşmesi 31 Mayıs 2027'de sona erecek Rıdvan Yılmaz'ın öncelikli hedefinin kariyerini Avrupa'da sürdürmek olduğu kaydedildi. Sakatlık problemini atlatan ve adaptasyon sorunu kalmayan Rıdvan Yılmaz'ın kiralık tekliflere sıcak bakmadığı vurgulandı.

Rıdvan Yılmaz'ın Türkiye'ye geri dönmek için transferdeki tek şartının olduğu belirtildi. Genç futbolcunun Rangers'la bitecek sözleşmesiyle aynı süredeki kontrat talebinde bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın ara transfer döneminde bonservis bedeli için yüklü bir harcama yapmaya yanaşmadığı aktarıldı. Sarı-kırmızılılarda yabancı kuralında gelecek sezon uygulanması planlanan değişiklik nedeniyle rotasını yeniden yabancı futbolculara çevirebileceği belirtildi.

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda Transfer için tek şart sundu

22 yaşındaki sol bek bu sezon Rangers'ta 12 maça çıktı ve toplam 754 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Rangers'la sözleşmesi 31 Mayıs 2027'de sona erecek Rıdvan Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Rıdvan Yılmaz, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon euro karşılığında Rangers'a transfer oldu. Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacak.

A Milli Futbol Takımı'nda 6 maçta şans bulan 22 yaşındaki sol bek Beşiktaş'ta daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Süper Lig şampiyonluğu
1 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
1 - Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar