Beşiktaş Eski Trabzonsporlu'ya Beşiktaş kancası! 'Bizimle kalacak'

Eski Trabzonsporlu'ya Beşiktaş kancası! 'Bizimle kalacak'

30.03.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına başlayan transfer çalışmalarında gündeme sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların eski Trabzonsporlu futbolcu için nabız yokladığı aktarıldı.

Eski Trabzonsporluya Beşiktaş kancası Bizimle kalacak

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda kurmayların, eski Trabzonsporlu için nabız yokladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ta Samet Aybaba ile Feyyaz Uçar, Hollanda'ya gitti. Beşiktaş kurmaylarının Hollanda'da Ajax forması giyen Steven Berghuis'in yanı sıra Ahmetcan Kaplan için masaya oturduğu aktarıldı.

Siyah-beyazlı idarecilerin Ahmetcan Kaplan'ı gelecek sezon kiralamak için Ajax'a fikir sorduğu belirtildi. Ajax cephesinin bu talebi kabul etmediği kaydedildi.

Ajax'ta kurmayların Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba'ya şu sözleri kullandığı vurgulandı: "Ahmetcan Kaplan bizim için önemli. Gelecek sezon oluşturacağımız takımda çok kıymetli bir yere sahip olacak. Bizimle kalacak."

21 yaşındaki stoper sezon başında yaşadığı sakatlık sonrası Ajax'ta 6 maça çıktı. A Milli Futbol Takımı'ndan davet alan ancak daha sonra Ümit Milli Takımı'na gönderilen Ahmetcan Kaplan'ın güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Haberin Devamı

Trabzonspor altyapısında yetişen Ahmetcan Kaplan, 2022-2023 sezonu başında 9 milyon 500 bin euro karşılığında Ajax'a imza attı. Ahmetcan Kaplan'ın Ajax ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Yazarlar