Karagümrükspor Fabio Borini Süper Lig devine imza atıyor! Transfer için geri sayım

Fabio Borini Süper Lig devine imza atıyor! Transfer için geri sayım

06.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün golcü futbolcusu Fabio Borini, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. İstanbul ekibi ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcu, Süper Lig devine imza atmak için geri sayıma başladığı öğrenildi.

Fabio Borini Süper Lig devine imza atıyor Transfer için geri sayım

Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük'ün yıldız futbolcusu Fabio Borini, bu sezon attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sezon sonu kırmızı-siyahlı takım ile sözleşmesi sona erecek olan İtalyan futbolcu, Süper Lig devine imza atmak için hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

TEKLİF GELDİĞİNİ DOĞRULAMIŞTI

Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında Galatasaray ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmada 2 gol atarak Fatih Karagümrük’ün 1 puan almasında büyük pay sahibi olan Fabio Borini, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.

Haziran ayında kontratının sona ermesiyle ilgili olarak, “Bu performansımla, çalışmalarımın meyvesini alıyorum. İyi bir sezon geçiriyorum. Ocak ayında da büyük bir teklif aldım bazı takımlardan. Gitme zamanının doğru olmadığını düşündüm. Sezon sonunda kontratım bitiyor. Haziran ayında menajerimle oturup görüşeceğiz. Neler yapabileceğimize bakacağız. Kendim ve ailem için en iyisini seçmeye çalışacağım” şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Fabio Borini Süper Lig devine imza atıyor Transfer için geri sayım

"UMARIM BORİNİ BİZİMLE KALIR"

Transfer döneminde adı birçok takımla anılan Fabio Borini ile ilgili de konuşan Pirlo, şu ifadeleri kullandı:

"Borini iyi bir futbolcu. Transfer dönemlerinde bu tarz söylentiler olur. Bu dönemlerde bu çok normal. Biz oyuncumuzdan memnunuz. Takımına sağladığı katkıdan memnunuz. Umarım Borini bizimle kalır."

BORINI'NİN KARİYERİ

Bologna altyapısında yetişen Fabio Borini daha sonra Chelsea, Swansea City, Parma, Roma, Liverpool, Sunderland, Milan ve Hellas Verona formaları giydi. Tecrübeli futbolcu, 2020-2021 sezonu devre arasında bonservis bedeli olmadan Fatih Karagümrük'e imza attı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini, bu sezon İstanbul temsilcisi ile 29 resmi müsabakaya çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 20 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 9 kez gol pası verdi.

Fabio Borini Süper Lig devine imza atıyor Transfer için geri sayım

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DE ASİST KRALI

Bu sezon performansı ile dikkat çeken Fabio Borini, takım arkadaşlarına 9 kez asist yaptı. Tecrübeli futbolcu, sergilemiş olduğu bu istatistikle Süper Lig'de en fazla asist yapan futbolcu konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ YOLUNDA

TRT Spor'un haberine göre sezon sonu Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sona erecek olan Fabio Borini, Beşiktaş ile görüşmelerde son noktaya geldiği öğrenildi.

ARA TRASFERDE DE GÜNDEMDEYDİ

Süper Lig'de Fatih Karagümrük formasıyla ortaya koyduğu etkili performansla göz kamaştıran Fabio Borini, Beşiktaş’ın radarına girmişti. İtalyan forvet için Karagümrük’le yaptığı pazarlıklardan bir türlü sonuç alamayan siyah-beyazlılar, transferi rafa kaldırmıştı.

Fabio Borini Süper Lig devine imza atıyor Transfer için geri sayım