Basketbol Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! Instagram'da takibi bıraktı

Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! Instagram'da takibi bıraktı

20.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne play-off etabında veda eden Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon için kadro planlaması çalışmaları başladı. Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı Amerikalı basketbolcunun sosyal medyadan yaptığı hamle ayrılık iddialarını güçlendirirken başka bir ayrılık ise resmiyet kazandı.

Fenerbahçe Bekoda ayrılık sinyali Instagramda takibi bıraktı

Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geride kalan sezonu istediği gibi bitiremedi. Sarı-lacivertlilerde bu doğrultuda gelecek sezon takımdan ayrılması beklenen isimler merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Dimitris Itoudis'le birlikte yeni bir yapılanmaya gitmek isteyen Fenerbahçe Beko'da yıldız basketbolcunun yaptığı hamle ayrılık iddialarını doğrular nitelikte oldu. İşte detaylar...

EUROLEAGUE VE LİGDE ERKEN HAVLU ATTILAR

Fenerbahçe Beko'da bu sezon gösterilen performans hayal kırıklığı yarattı. Sarı-lacivertliler, Turkish Airlines Euroleague'de hakem hatalarına da maruz kaldığı play-off serisinde Olympiacos'u geçemedi. Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise ezeli rakibi Anadolu Efes karşısında üstünlük kuramadı.

EDWARDS'TAN AYRILIK SİNYALİ

Fenerbahçe Beko'da geçtiğimiz sezon başında 1 yıllık anlaşma imzalanan Carsen Edwards yaptığı hamleyle şaşkınlık yarattı. Dimitris Itoudis'le bir türlü yıldızı barışmayan Amerikalı oyun kurucu, Instagram hesabı üzerinden Fenerbahçe Beko'yu takip etmeyi bıraktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda ayrılık sinyali Instagramda takibi bıraktı

Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren Carsen Edwards'ın bu hamlesi yeni sözleşme imzalanmayacağı iddialarını güçlendirdi. Fenerbahçe Beko'ya imza atmadan önce NBA G-League ekiplerinden Salt Lake City forması giyen 25 yaşındaki baskebolcu, 26.7 sayı ortalaması ile zirvede yer almıştı.

F.BAHÇE'DE BEKLENENİ VEREMEDİ

Dimitris Itoudis'le sezon boyunca istediği uyumu yakalayamayan Carsen Edwards, sarı-lacivertlilerde Turkish Airlines Euroleague'de 34, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise 20 maçta şans buldu.

Fenerbahçe Bekoda ayrılık sinyali Instagramda takibi bıraktı

Amerikalı oyun kurucu bu maçlarda ortalama 18.9 dakika sahada akldı. Carsen Edwards bu süreçte 10.6 sayı, 1.5 asist ve 1.6 ribaund ortalamaları yakaladı.

BİR AYRILIK DAHA 

Fenerbahçe Beko'da Edwards harici bir ayrılık ise resmiyet kazandı. Sarı-lacivertli ekip, NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo'nun kardeşi Kostas Antetokounmpo ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Beko’nun 2022-23 sezonu kadrosunda yer alan sporcumuz Kostas Antetokounmpo ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Kostas Antetokounmpo’ya teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz."

Haberin Devamı