Fenerbahçe Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile transfer için anlaştı! İşte Atletico Madrid'e sunulan teklif

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile transfer için anlaştı! İşte Atletico Madrid'e sunulan teklif

15.01.2024 - 18:16 | Son Güncellenme:

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yle de anlaşma sağladığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, Atletico Madrid'e sunduğu teklif belli oldu.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile transfer için anlaştı İşte Atletico Madride sunulan teklif

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de dikkat çeken bir transfer gelişmesinin yaşandığı öne sürüldü. Leonardo Bonucci ile Rade Krunic'i renklerine bağlayan sarı-lacivertlilerin, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'yle de anlaşma sağladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'e sunduğu teklifin ayrıntıları da netlik kazandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Leonardo Bonucci'yi transfer eden Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yle de anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertlilerin, milli futbolcuyla anlaşma sağlanmasının ardından Atletico Madrid'e resmi transfer teklifinde bulunduğu belirtildi. Porto ve Avrupa'dan çok sayıda kulübün talip olduğu Çağlar Söyüncü için Fenerbahçe'nin kiralama teklifi sunduğu kaydedildi.

27 yaşındaki stoper, sezon başında transfer olduğu Atletico Madrid'de 9 maça çıktı ve toplam 212 dakika sahada kaldı. La Liga deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Çağlar Söyüncü'nün güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Aliağa FK, Altınordu, Freiburg ve Leicester City'de forma giydi.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü, A Milli Futbol Takımı'nda 55 maçta forma şansı buldu. Milli savunmacı bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.